111 concurenti confirmati la RED BULL OSLEA HIRIDE

775

 Zona este splendida, natura salbatica, aerul curat, zapada din belsug, ce-i drept si ceata cateodata, party-ul de dupa la INALTIME, iar organizatorii…tineri si dedicati. Pe scurt: Red Bull Oslea HIRIDE sau singurul concurs din Romania de freeride ( ski si snowboard), care include si un traseu de alergare montana. Pe 25 februarie 2017 revine in forta cu cea de-a sasea editie.

SUPER CONCURS, SUPER ATMOSFERA IN MASIVUL OSLEA, MUNTII VALCAN

   oslea-2  111 concurenti au confirmat pana in acest moment participarea la cele doua sectiuni OPEN si PRO. Organizatorii mai au insa puse la „pastrare” inca 30 de wild-carduri. Red Bull OSLEA HIRIDE este concursul cu doua starturi. Mai intai participantii trebuie sa parcurga un traseu de 3 km si jumatate cu skiurile sau placa in spate pana pe creasta. Primul start se da la cota 1300 de metri, iar concurentii pleaca din doua in doua minute. Dupa aproximativ o ora de urcare continua se ajunge la 1900 de metri altitudine. Participantii au la dispozitie sa-si traga sufletul si sa se echipeze pentru cel de-al doilea start 15 minute. Urmeaza apoi cea mai atractiva parte atat pentru spectatori cat si pentru sportivi. 4 arbitri, 2 la ski si 2 la snowboard, puncteaza elementele si fac departajarea.

„Pentru PRO cautam sa fie ceva mai greu cu elemente de stanca si sarituri”, puncteaza Marius Bucur, PR-ul concursului. Acesta subliniaza atmosfera frumoasa din ziua competitiei, dar si din noaptea de dupa. „Fiecare participant vine insotit de cel putin 3,4,5 prieteni. Vin sa-i incurajeze, pentru a face ski de tura,  fotografii si pentru a intretine atmosfera concursului . Multi vin bineinteles si pentru party-ul de dupa. „

MOS CRACIUN OSLEA VA OFERA O CACIULA PERSONALIZATA

oslea-caciulaConcursul dinaintea concursului. Organizatorii de la Oslea pun la bataie pentru Craciun o caciula personalizata, editie limitata, Red Bull Oslea HIRIDE. Pentru a intra in posesia caciulii nu este necesar sa stiti sa skiati sau sa va dati cu placa :). Toate detaliile le gasiti pe pagina de FACEBOOK a concursului . In ceea ce priveste premiile celei de-a sasea editii vor fi atat in bani cat si in echipamente sportive. Snowsport.ro, GoPro, Motz, Adecco se numara pana acum printre sustinatorii competitiei, iar cursul de siguranta in caz de avalansa va fi tinut de maramont.ro. Si ca sa-i parafrazez pe organizatori…RIDE ON, RIDE SAFE!!!