sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONI15 medalii pentru Romania la Canotaj. Aflati protagonistii de la Balcaniada

15 medalii pentru Romania la Canotaj. Aflati protagonistii de la Balcaniada

15 medalii pentru Romania la Campionatul Balcanic de la Belgrad. AIMX va prezinta echipajele castigatoare!

Cristina Florentina Druga, Adelina Florina Vezeteu, Alexandra Roxana Ungureanu si Stefana Damaris Lebada au castigat. Au cucerit aur si  Patricia Andreea in echipaj cu Andrada Maria Morosanu, Larisa Andreea Bogdan si cu Maria Cosmina Podaru. Au castigat titlul balcanic si Cristian Vasile Nicoara, Stefana Damaris Lebada in tandem cu Florentina Cristina Druga. S-au impus in lupta pentru aur si Andrada Maria Morosanu cu Emanuela Ioana Ciotau. Medaliate cu aur sunt si Estera Costina Beatrice Vilceanu, Florentina Buburuzan, Manuela Gabriela Lungu, Larisa Andreea Bogdan, Gabriela Diana Paraschiv, Iulia Liliana Balauca, Alexandra Roxana Ungureanu, Adelina Florina Vezeteu si Victoria Stefania Petreanu.

15 medalii pentru Romania la Canotaj. Aflati protagonistii de la BalcaniadaCampion balcanic este si Andrei Petrisor Axintoi!

15 medalii pentru Romania la Campionatul Balcanic de la Belgrad. AIMX va prezinta si echipajele medaliate cu argint si bronz.

Elena Diana Suta a fost medaliata cu argint. Loc doi a fost si pentru Maria Guzran si Cosmina Brandusa. Vicecampioni sunt si Valentin Nedelescu, Alexandru Stetco, Danut Petrisor Dobre, Cornel Traian Ieremciuc, Gabriel Gheorghita Sandu,Petru Andrei Ciornei, Costi Daniel Neagoe si Radu Barabas cu Victoria Stefania Petreanu. Valentin Nelescu a castigat medaliile de argint impreuna cu Danut Petrisor Dobre, Cornel Traian Ieremciuc si Alexandru Stetco.

15 medalii pentru Romania la Canotaj. Aflati protagonistii de la BalcaniadaVicecampioane sunt si Ana Maria Loghin, Ana Maria Matran, Ancuta Adelina Ungurean si Elena Maria Robitu. Argint au castigat si Daniel Costi Neagoe cu Radu Barabas.

Bronz au castigat Andrei Mandrila, Cosmin Gheorghe Carpea, Christian Nikman si Gheorghe Daniel Scripcaru.

Ciprian Simeon Hison, Claudiu Neamtu si Sebastian Timis impreuna cu Toader Iulian Merila au fost pe trei.

AIMX l-a contactat pe Ioan Snep, antrenorul federal de juniori.

„Am concurat in toate probele. Am reusit sa castigam 7 medalii de aur si este un rezultat bun pentru noi la nivelul de varsta 15, 16 17 si 18 ani. E un rezultat mai bun decat anul trecut. Cei mai buni vor fi cooptati in lotul de tineret pentru categoria 19-22 de ani. Pe apa anul acesta am terminat calendarul competitional international. Anul viitor in mai vom avea Campionatul European de Juniori tot la Belgrad.”-Ioan Snep

Pe AIMX puteti citi si despre recordul mondial stabilit in cea mai lunga cursa de inot in ocean. Articolul este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE