7medalii castigate de Romania la Campionatele Europene de lupte U23 in Serbia

417
7medalii castigate de Romania la Campionatele Europene de lupte U23 in Serbia

7medalii au obtinut reprezentantii Romaniei la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Novi Sad. 4 sportivi au luptat in finale. Tita (55 kg), Razvan Arnaut (60 kg), Lenard Berei (130 kg) si Kriszta Tunde Incze (65 kg) au primit medaliile de argint!

7medalii a castigat delegatia Romaniei la Europenele U23 din Serbia. Au fost adjudecate 4 medalii de argint si 3 de bronz!

Cele mai bune clasari cu medalii de argint pentru Romania le-au avut Florin Tita (55 kg), Razvan Arnaut (60 kg), Lenard Berei (130 kg) si Kriszta Tunde Incze (65 kg). Delegatia Romaniei a obtinut la Novi Sad si trei medalii de bronz castigate de Suzanna Georgiana Seicariu (53 kg), Andreea Beatrice Ana (55 kg) si de Diana Elena Vlasceanu (76 kg).

Florin Tita a obtinut medalia de argint, marti, la categoria 55 kilograme, la greco-romane. Florin a fost invins in finala de georgianul Nugzar Tsurtsumia.

Razvan Arnaut s-a calificat in finala categoriei de 60 de kilograme, dupa ce s-a impus in semifinale in fata ucraineanului Jora Abovyan. Arnaut a trecut in preliminarii de portughezul Antonio Martins Cabral. In sferturi a castigat in fata bulgarului Ivo Krasimirov Iliev. In finala, Arnaut a fost invins de turcul Kerem Kamal.

Lenard Istvan Berei a castigat medalia de argint la categoria 130 kilograme, stilul greco-roman, dupa ce a fost invins in finala de georgianul Zviadi Pataridze.

A fost a doua medalie a delegatiei Romaniei la Novi Sad, dupa argintul obtinut de Florin Tita.

Razvan Marian Kovacs a ratat medalia de bronz la categoria 57 de kilograme, la lupte libere, sambata, dupa ce a fost invins in meciul pentru locurile 3-5 de turcul Saban Kiziltas.

Kovacs, care s-a clasat pe locul 5, trecuse in recalificari de azerul Islam Bazarganov.

La categoria 61 de kilograme, Costel Tarcoci a fost invins in preliminarii de ucraineanul Valentin Bliasetki.

Stefan Ionut Coman a fost intrecut in recalificari la categoria 65 de kilograme de Roman Asharin din Ungaria.

Autor: Ovidiu Pețenghea