Achiriloaie a incheiat evolutia la Mondiale. Caill mai are coborarea la Are!

358
Achiriloaie a incheiat evolutia la Mondiale. Caill mai are coborarea la Are!

Achiriloaie a incheiat in 1:27.00 coborarea la Campionatele Mondiale de Schia Apin! Cursa a fost scurtata de la 3.122 metri la 2.172 metri din cauza zapezii abundente. La Are au fost rafale de vant si vizibilitatea a fost din nou redusa. Norvegianul Kjetil Jansurd a cucerit medalia de aur. Jansrud a terminat cu timpul de 1min19sec98/100.

Achiriloaie a incheiat evolutia la Mondialele de Schi Alpin din Suedia. Ania Caill va schia la coborare duminica!

Campionul olimpic din 2014 la slalom super-urias, Jansrud a castigat primul sau titlu mondial. El a fost urmat in clasament de conationalul Aksel Lund Svindal la 2/100. Svindal s-a retras la 36 ani, dupa aceste Mondiale. Aksel Lund Svindal a fost foarte aproape de a deveni primul schior care castiga trei titluri mondiale la coborare. Svindal face parte din randul celor trei schiori care au castigat medalii la 6 editii ale Mondialelor!

Duminica Ania Caill va evolua la Coborare.

Achiriloaie a incheiat evolutia la Mondiale. Caill mai are coborarea la Are!
Ania Caill si Svindal

„Sunt foarte mandra sa ma aflu la start. Voi fi singura sportiva care este tot sezonul fara o echipa, fara antrenor, fara skiman, etc. Sunt singura care voi fi in acest start care vrea sa dea totul fara nici o informatie de pe partie. Nu primesc sfatul unui antrenor care ma cunoaste si care poate sa ma ajute la momentul potrivit. Nu am skiman in care sa am incredere ca va face schiurile cum trebuie. Bineinteles ca nu am avut vreodata acest obiectiv sa ma aflu aici in asemena conditii. Daca ma intrebati acum cativa ani cu siguranta nu as fi crezut ca se va intampla asta. Dar fiecare avem propria istorie. Am invatat zi de zi sa ma confrunt cu orice obstacol care imi apare in cale. Am invatat sa adaptez obiectivul in functie de variabilele din jurul meu. O sa ma lupt  sa fiu cat mai aproape posibil de fetele care au deja top 30 in Cupa Mondiala si care nu cunosc sentimentul de a fi singure intr-un start de coborare. Acest este obiectivul meu si sunt mandra de el.”-declaratia Aniei Caill pe Facebook!

Autor: Ovidiu Pețenghea