Adela Baltoi se pregateste de 3000 de metri obstacole. Noi victorii in palmares!

308
Adela Baltoi se pregateste de 3000 de metri obstacole. Noi victorii in palmares!

Adela Baltoi se pregateste de 3000 de metri obstacole, proba pe care o are in program la Campionatele Nationale. Luna iunie o gaseste proaspata castigatoare la Liberty Maraton. Traseul a constat intr-o  tura de 14 kilometri. Concurentii au alergat in centrul Timisoarei.

Adela Baltoi se pregateste  de 3000 de metri obstacole dupa victoria de la Liberty Maraton.

Adela Baltoi se pregateste de 3000 de metri obstacole. Noi victorii in palmares!„Nu m-am pregatit special pentru cursa. Initial am vrut sa fug 21 kilometri si m-am razgandit in ultimele 20 de minute. Am alergat la maraton. Nu am alergat tare, am plecat lejer deoarece nu era nimeni care sa ma puna in dificultate. Am incurajat si sfatuit fetele de la celelalte probe. Eu am timp destul pentru alergat si am zis sa le mai dau un sfat. Vremea a fost super nici cald nici frig. Nu m-am grabit sa alerg mai tare. Am terminat cursa in 3 ore si 4 minute.  Concurenta de pe locul 2 era foarte departe iar eu castigam oricum. Nu avea rost sa trag mai tare. Am tratat concursul ca pe un antrenament!”-Adela Baltoi

Adela Baltoi vrea o schimbare in acest an, in cariera!

„Anul acesta nu imi propun nimic deosebit. Ce o fi o fi! Eu ma antrenez si vedem ce o sa iasa dar nu am obiective momentan. Trebuie sa ma recuperez! Am fugit multi ani la rand multe curse de la 1500m pana la maraton. As vrea o schimbare , anul asta va fi fara obiective!”-Adela Baltoi

Urmatoarea competitie importanta pentru Adela Baltoi este cursa de 3000 de metri obstacole de la Camionatele Nationale pe pista.

Adela Baltoi are in palmares titlul de campioana balcanica la 3000 de metri obstacole si 3000 de metri plat in Serbia. In 2014 a fost pe 3 la Balcaniada de semimaraton tot in Serbia, dupa ce a castigat titlul national de tineret la Maraton si a fost vicecampioana la senioare.

Pe AIMX.RO puteti citi AICI despre pregatirile pentru Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan. Denisa Dragomir e in prim plan!

Credit Foto-Dan Spataru

Autor: Ovidiu Pețenghea