Adela Paulina Bălţoi a câștigat Maratonul Internaţional de la Bucureşti.

594
Adela Paulina Bălţoi a câștigat Maratonul Internaţional de la Bucureşti.

Adela Paulina Bălţoi a câștigat Maratonul Internaţional de la Bucureşti. Sportivul Ivan Siuris din Republica Moldova a câştigat în 2 ore, 16 minute şi 35 de secunde.

Adela Paulina Bălţoi a câștigat Maratonul Internaţional de la Bucureşti. Sportiva de 29 de ani a fost urmată de Ionela Ecaterina Puia și de Anca Diana Istrate.

Adela Paulina Bălţoi a fost cronometrată în 2 ore, 47 de minute şi 25 de secunde. Locul doi i-a revenit Ionelei Ecaterina Puia, cu finish în 2 ore, 53 de minute şi 44 de secunde. Pe trei a fost Anca Diana Istrate, înregistrată în 2 ore, 55 de minute şi 10 secunde.

Fost câştigător al Maratonului Chişinău, Siuris a terminat după 2 ore, 16 minute şi 35 de secunde. Sportivul de 30 de ani a fost urmat de atletul român Alexandru Corneschi, care a fost cronometrat în 2 ore 16 minute şi 49 de secunde. Pe trei a fost Ognjen Stojanovic din Serbia, cu timpul de 2 ore, 25 de minute şi 18 secunde.

La semimaraton (21,097 km), s-a impus Maxim Răileanu. Sportivul din Republica Moldova a terminat după o oră șase minute ș cinci secunde. Robert Neculaa fost pe doi cu finish după o oră opt minute și 57 de secunde. Alexei Camenscic a fost pe trei.

Diana Sinic a câştigat la feminin după o oră 25 minute și 42 secunde. Pe trei a încheiat Maria Magdalena Veliscu, cu finis după o oră și 28 de minute.

Cursa masculină de 10 km a fost câştigată de Cristian Luţic, în 34 minute. La feminin a ieşit învingătoare Mădălina Florea, în 34 minute 47 secunde, urmată de Elena Alexandrescu şi de Maria-Gabriela Herman.

Aici vedeți și finishul Mădălinei Florea!

Pe AIMX aflați aici și despre evenimentul de la „Cheile Gradistei” care îi așteaptă pe alergătorii montani pe 13 și 14 noiembrie la Spartan Race România.Este un eveniment de amploare la nivel mondial cu mare succes și în România. Ajunge la a 4-a ediție în țara noastră.

Autor Ovidiu Pețenghea