Adrian Bontiu si-a propus un target de 600 de kilometri la Icarus Florida UltraFest

700

13-19 noimebrie. Fort Lauderdale, Florida. O bucla de 1,04 kilometri va fi „casa” a doi romani pentru 6 zile. Suna de-a dreptul infricosator. Chiar si pentru un ultramaratonist. Pentru un om de rand ce sa mai spun. Adrian Bontiu si Nicu Buceanu vor alerga in proba de 144 de ore. 6 zile eroice in care se vor lupta cu propriile limite, dar si cu adversari de top. Organizatorii spun ca Icarus Florida UltraFest a fost conceput pentru a demonstra ca lucrurile cu adevarat marete pot fi accesate de oricine. Asta si daca exista dorinta de a „pune la bataie” energia si efortul cerut de obiectivul tintit.

Adrian Bontiu: „Imi voi asculta corpul”

 Adrian Bontiu- Bagaj Icarus Florida UltraFest306.44 de kilometri a alergat ultramaratonistul din Reghin la „No Finish Line” Paris. S-a intamplat in vara. Icarus Florida UltraFest este un alt punct intermediar inaintea cumplitului „Atena International Ultra Marathon Festival”: un ultra de 1000 de kilometri pe care il va alerga in luna ianuarie. aimx.ro va prezinta ce isi ia cu el in bagaj un alergator pentru o cursa de 6 zile. „In primul rand am avut grija de biletele de avion, pasaport si rezervari la hoteluri”. Adrian Bontiu se va relaxa inaintea concursului timp de doua zile (pe 9 si 10 noiembrie la Washington).

In ceea ce priveste strict competitia: „Pentru concurs mi-am pus 15 tricouri tehnice, 12 perechi de sosete (tehnice, evident), 3 perechi de adidasi, 2 hanorace, colanti lungi si scurti – 6 perechi, geluri, batoane, ochelari de soare, leucoplast rezistent la apa, pantaloni scurti, geaca subtire impermeabila, incarcator de telefon, casti, crema de soare, crema antifrecare si … bani cash pentru achitionarea de alte produse de acolo.” 

Adrian Bontiu ultramratonist

Obiectivul lui Adrian Bontiu la Icarus Florida UltraFest:

” Voi alerga sau voi merge in functie de cum ma voi simti. imi voi asculta corpul ,dar ar fi foarte bine daca as avea reusi o medie de 100 kilometri/24h”