Adrian Garcea vrea recorduri. A castigat la 1500m. in Israel

309
Adrian Garcea vrea recorduri. A castigat la 1500m. in Israel

Adrian Garcea vrea recorduri. Atletul nascut pe 1 Iunie 1998 vrea sa doboare recordul national la 3000m. Sportivul din Targu Jiu a reusit o victorie internationala pe 13 mai in Israel, la Tel Aviv.

Adrian Garcea vrea recorduri si se bucura de un an cu victorii.

Garcea a castigat proba de 1500m la Tel Aviv cu timpul de 3:47:68, a doua performanta europeana de juniori a anului. După victoria din Italia despre care AIMX a scris aici , Garcea arata dorinta pentru performanta internationala.

Adrian Garcea a castigat detasat la 1500m. cu peste 100 de metri fata de cel de-al  doilea clasat . În clasamentul general pe toate probele,  echipa României s-a clasat pe locul 2. Seful delegatiei, a fost  si antrenorul lui Adrian, Ion Bura.

„A fost un concurs frumos cu participanti din mai multe tari, dar asta nu a fost o problema pentru mine. Sunt invatat sa concurez deja la concursuri internationale de seniori. Ca timp am alergat 3:47.68. Am castigat cu usurinta cursa si in acelasi timp am confirmat si baremul pentru Campionatul Mondial de Juniori.”-Adrian Garcea

Pentru Adrian Garcea urmeaza multe concursuri internationale la care vor participa atleti seniori si juniori. Atletul din Targu Jiu este deja calificat la Campionatele Europene de juniori și seniori și la Campionatele Mondiale de juniori .

Adrian Garcea vrea recorduri. A castigat la 1500m. in Israel„Organizatorii de concursuri ma invita deja la multe competitii iar impreuna cu antrenorul meu Ion Bura vom face un plan de participare la competitii. Nu vom neglija obtinerea de medalii la competitiile oficiale din calendarul European si Mondial. Vom concura In Italia, Andora, Finlanda, Macedonia, Germania si Anglia. Am acumulat multa experienta in concursurile internationale si iau totul ca pe ceva obisnuit. Vreau sa ma intrec cu cei mai buni sportivi din Europa .”

Adrian Garcea vrea recorduri iar prima sansa o va avea in Italia pe 15 iunie.

 ”Va trebui sa dobor recordul national la 3000m. plat care este detinut de Ionut Bura, baiatul antrenorului meu, Ion Bura. Imi trebuie 8:05:00. Concurs se va tine la Conegliano pe 15 Iunie. Pana atunci, ma antrenez in Parcul Central din Targu Jiu, deoarece stadionul este inca in constructii. Sunt intr-o perioada de pregatire pentru doborarea recordului national si pentru Campionatele Mondiale de juniori.”
Autor:Ovidiu Pețenghea
Credit Photo: Corcova Trail Race