Alearga Romania un ultra-maraton de … 986 km! Finish pe plaja Sulina

378
Alearga Romania un ultra-maraton de … 986 km! Finish pe plaja Sulina

Alearga Romania este un eveniment programat intre 1 iunie si 31 decembrie 2020. Participantii au la dispoziție 7 luni (214 zile) pentru a parcurge „virtual” Romania de la VEST la EST. Concurentii vor acumula kilometri in viata reala si vor progresa pe harta virtuala. Taxa de participare este de 70 lei. Participantii care termina traseul vor primi un premiu simbolic: o catarama pentru curea personalizata .

Alearga Romania este un concurs care are startul pe 1 iunie.

Concurentii vor alerga afara sau pe banda, respectand toate regulile impuse de autoritati! Dupa fiecare alergare datele inregistrate de participanti vor fi trimise prin e-mail. Progresul este monitorizat in clasamentul de pe site. Va puteti inscrie AICI!

Toti participantii care completeaza distanta pentru care s-au inscris (986 km pentru tura dus, respectiv 1972 km pentru tura dus-intors) pana joi 31 decembrie la ora 23:59 primesc statutul de finisher si catarama evenimentului.

Este o intrecerea la care pot participa amatori si profesionisti. O medie pe zile ar insemna: 4.6 kilometri parcursi zilnic, 33 de kilometri saptamanal sau 141 de kilometri lunar.

Exista si posibilitatea de a completa tura dus-intors pana pe 31 decembrie. 1972 kilometri in 7 luni, cu un volum de aproape 66 kilometri saptamanal, sau 282 kilometri lunar.

Initiatorii evenimentului ii incurajeaza pe alergatorii din tara si sa includa in calendarul lor competitional de anul viitor, cu prioritate, alergarile din Romania.

Autor Ovidiu Pețenghea