Alergatorii romani au fost in TOP la Giir di Mont. Denisa Dragomir a urcat pe podium

304

Concurs reusit facut de alergatorii romani in Italia, la Giir di Mont. Competitia s-a desfasurat la Premana, iar cursa este binecunoscuta alergatorilor de la noi din tara. Denisa Dragomir a fost a doua in concursul feminin, in timp ce Ingrid Mutter a ocupat locul 5. Tot pe 5 s-a clasat si Ionut Zinca.

Denisa Dragomir: „Sunt foarte fericita pentru acest loc 2”

Organizatorii au regandit mare parte din traseu pentru 2019. In aceasta primavara o viitura puternica a facut ravagii in zona si a distrus si mare parte din traseu. Alergatorii s-au intrecut pe o distanta de 21 de kilometri cu aproximativ 2000 de metri diferenta de nivel.”Am alergat si prin Premana ceea ce mi s-a parut foarte dragut pentru ca atmosfera a fost foarte faina. Foarte multe persoane ne incurajau. Sunt foarte fericita pentru acest loc 2. Cu Ruth Croft la strat se alearga destul de tare. Au fost si alergatoarele din Spania. A trebuit sa trag tot timpul” a spus Denisa pentru aimx.ro. Dragomir a trecut linia de finish in 2.39.23 si a fost pe locul 29 in clasamentul general. Prima la feminin a fost Ruth Croft din Noua Zeelanda:2.36.20, iar in spatele Denisei a ajuns Aranzeta Kortazar, Spania:2.41.03.

Ingrid Mutter a terminat pe locul 5 cu timpul de 2.48.05.

Ionut Zinca a fost pe locul 5 la Giir di Mont

Alergatorul care a castigat Giir di Mont in 2013 a terminat editia de anul acesta pe locul 5. Zinca a ajuns la finish in 2 ore, 23 de minute si 24 de secunde. Gabriele Bacchion a trecut primul linia de sosire in 2.17.05.

Tot pe aimx.ro puteti citi si despre rezultatul extraordinar reusit de  Daniel Trusca in concursul de 48 de ore de alergare, aici!!!.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: News Power