Alexandru Barbu anunta spectacol la Slalom la FIS OPEN CUP, in Poiana Brasov

365
Alexandru Barbu anunta spectacol la Slalom la FIS OPEN CUP, in Poiana Brasov

Alexandru Barbu anunta spectacol la Slalom la FIS OPEN CUP, in Poiana Brasov. Dupa locul 2 obtinut la Slalom Urias , Barbu e hotarat dupa 24 de ore sa intre din nou la intrecere pentru podium. La Slalom Urias a castigat grecul Ioannis Antoniou, iar pe 3 a fost Ioan Valeriu Achiriloaie. Ania Caill a castigat in fata bulgaroaicei Maria Kirkova. Pe locul 3 a incheiat Iulia Petruta Benga.

Alexandru Barbu anunta spectacol dupa locul doi la Slalom Urias.

Alexandru Barbu anunta spectacol la Slalom la FIS OPEN CUP, in Poiana Brasov„A fost o cursa grea, mai ales in prima mansa. Nu am gasit cel mai bun setup pentru zapada. Mansa a doua a fost una buna. Am reusit sa schiez bine, fara greseli si am castigat mansa. Am reusit sa termin pe locul doi dupa cele doua manse. Sunt multumit pentru acest rezultat. Voi concura acum in proba de Slalom Special. Am sanse mult mai bune decat la Urias unde nu am fost foarte sigur. Sper sa fiu din nou printre primii trei.” -Alexandru Barbu

Sibianul Alexandru Barbu a reprezentat Romania la Campionatele Mondiale de Schi Alpin si a ocupat locul 87 in prima mansa a Slalomului Urias din Suedia in acest an. Timpul lui Alex a fost 1:22.74. Norvegianul Henrik Kristoffersen s-a impus in proba de Slalom Urias, la Campionatele Mondiale de schi alpin programate la Are, in Suedia.

„A fost cel mai greu „Urias” pe care l-am schiat in ultimii ani. Am fost multumit ca am terminat o mansa grea”-ALEXANDRU BARBU dupa Slalomul Urias de la Are

Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are l-a gasit pe partie la Slalom pe Alexandru George Barbu. Reprezentantul Romaniei a terminat in clasament peste 12 sportivi, 9 au abandonat. Austriacul Marcel Hirscher a devenit pentru a treia oara campion mondial dupa titlul cucerit acum la Are la Slalom. Hirscher a mai castigat in 2013 si 2017.

Autor: Ovidiu Pețenghea