Alexandru Corneschi si Madalina Florea castiga la Huelva Semimaraton

176
Alexandru Corneschi si Madalina Florea castiga la Huelva Semimaraton

 Alexandru Corneschi si Madalina Florea au concurat la editia a 7-a a intrecerii din localitatea portugheza Villa Real de Santa Antonio.

Alexandru Corneschi si Madalina Florea castiga la Semimaraton. La masculin podiumul a fost integral romanesc. Robert Georgian Necula si Marius Ionescu au completat top 3!

”Dupa primele 3 saptamani de pregatire in Portugalia, am deschis sezonul competitional! Am avut parte de primul test important pentru ceea ce va urma in viitorul apropiat. Am participat la cursa de semimaraton de la Huelva. Am reusit sa ma impun cu timpul de 1h14min si 06 secunde. Traseul a avut de toate, urcari, coborari, viraje stranse si piatra cubica. Atmosfera de pe traseu si mai ales cea de la final mi-au dat energia necesara sa termin cu un timp bun. As vrea sa multumesc sponsorilor, fara de care acest cantonament in insorita Portugalia nu ar fi fost la fel, Monosuisse, Sefar si SICERAM. ”-Madalina Florea pe pagina de socializare!

Madalina Florea a castigat in 01:14:06.110. Anul trecut Madalina a revenit dupa operatia la tendonul ahilian. A fost un inceput promitator pentru sportiva din Sighisoara. Madalina Florea a castigat la 7 kilometri cursa Faget Winter Race 2019. La Buzau, Madalina a castigat medalia de bronz la Campionatul National de Semimaraton. Madalina Florea a incheiat evolutia la Nationalele de la Pitesti cu bronz la 10000 de metri, Madalina nu mai alergase de 2 ani la Nationale de pista.

”Prima luna din an a fost foarte incarcata, in care am reusit sa adun 825 kilometri. Ma simt foarte bine si sunt pregatit pentru noi provocari.”-Alexandru Corneschi pe pagina de socializare.

Alexandru Corneschi si Madalina Florea castiga la Huelva Semimaraton

Alexandru Corneschi a castigat in 01:07:09.247. Robert a fost cronometrat in 01:07:53.470 . Marius Ionescu a fost pe 3 dupa 01:08:51.957.

Sursa foto Octavian Mihai Sergiu Mazaran

Pe AIMX puteti citi si despre medaliile castigate pentru Romania la Mondialele de paraciclism pe velodrom. Articolul este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea