Alexia Hecico :”Imi doream foarte mult o medalie la individual”

392

Alexia Hecico a reusit cel mai bun rezultat al Romaniei la Campionatul European de Alergare Montana din Elvetia, Zermatt. Alexia a terminat pe locul 4 la individual, cea mai buna clasare a sa la un European si a obtinut medalia de bronz cu echipa.

Alexia Hecico a oferit prima reactie pentru aimx.ro dupa incheierea Campionatului European

Alexia Hecico, Bianca Apetroaiei, Irina Bordeanu, Loredana Viziteu, la feminin si Daniel Rus, la masculin au facut parte din lotul Romaniei de juniori. Cea mai buna clasare a fost obtinuta de Alexia Hecico, din Baia Mare. Sportiva a incheiat concursul pe locul 4.

„Pot spune ca sunt mulțumita de rezultat! Am muncit mult pentru acest loc 4 si asta s-a vazut. Este cea mai bună clasare a mea la un Campionat European. Imi doream mult o medalie la individual si am plecat in cursa hotarata sa lupt pana la capat pentru ce imi doream. Asta a fost sa fie. O medalie de lemn muncita pana la capat” a declarat Alexia pentru aimx.ro.

Startul a fost unul dificil din cauza conditiilor meteo. „Cu plecarea in ploaie torentiala, uda leoarca si inghetata, traseul era cea mai mica problema. S-a plecat tare! Mi-am consolidat pozitia in primele 6 inca de la inceput, dar pe final am fost nevoita sa mai gasesc un strop de putere ca sa reusesc aceasta clasare. Ma bucur sa stiu ca rezultatul meu a fost definitoriu pentru rezultatul echipei. Le multumesc si colegelor pentru contributia adusa”.

Tot pe aimx.ro puteti citi si despre rezultatele romanilor la Cupa Europei de 10000m, AICI!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire