Alina Butnariu castiga pentru CS Pandurii Targu Jiu si Garcea se remarca

92
Alina Butnariu castiga pentru CS Pandurii Targu Jiu si Garcea se remarca
Dani Dobre cu Cristi Brujan, Mihaela Cepoi, Iulian G. Cosmin, Alina Butnariu, Dragos Manescu şi Catinca Dijmărescu.

Alina Butnariu castiga pentru CS Pandurii Targu Jiu la Ocnele Mari, la Ramnicu Valcea. Elevii pregatiti de Ion Bura si fiul acestuia, Ionut Dragos Bura, s-au clasat in top la Concursul de Cros 15km organizat la Ocnele Mari. Astfel, Alina Butnariu si Daniel Dobre au obtinut locul I! Denisa Garcea si Cosmin Grigorescu locul 2, iar Cristi Brujan si Patrascu Dijmarescu Catinca, locul 3. Sambata, 15 februarie, atletul Adrian Garcea a concurat la Istanbul, la Campionatul Balcanic de Atletism Seniori, la proba de 1500m.

Alina Butnariu castiga pentru CS Pandurii Trgu Jiu. Clubul aduna rezultatele bune si multumita lui Adrian Garcea

”A fost o cursa reusita, fiind primul concurs in acest an.
A fost o cursa frumoasa, un traseu cu frunze, dar in acelasi timp un traseu foarte bun de alergat si o vreme frumoasa.
Traseul a fost de 15 km. cu 550 de metri diferenta de nivel.
Diferenta a fost la jumatatea traseului cand a fost ultima panta mai abrupta prin frunze foarte multe. Trebuie sa mai lucrez putin pentru forta in picioare pentru deal. Cu ambitie am plecat prima si prima am terminat.
Ocupand prima treapta a podiumului.”-Alina Butnariu dupa succesul de la Ocnele Mari
.

Alina Butnariu castiga pentru CS Pandurii Targu Jiu si Garcea se remarca

Alina Butnariu a castigat titlul national la tineret in cursa de la Campionatul National de Alergare Montana pe lunga distanta. Evenimentul a fost pe 17 august, in localitatea Damuc, judetul Neamt. A urmat pentru Alina victoria la Câmpulung Moldovenesc in etapa finală a Campionatului Național de alergare montană pe distanța scurtă. 

Colegul de club al Alinei, Adrian Garcea a incheiat pe 8 la 1.500 m (3:56.46) la Campionatele Balcanice din aceasta luna. Adrian a castigat insa in 3:51 intrecerea din Bucuresti. Garcea s-a impus cu un avantaj de 9 secunde. La 3000 de metri a castigat cu un avans de 46 de secunde. Garcea este medaliat si la Campionatele Europene de juniori.

Pe AIMX puteti citi si despre campionul Romaniei la sarituri cu schiurile care va participa in Cupa Mondiala! Articole despre sporturile de iarna gasiti aici!

Autor Ovidiu Pețenghea