Alina Butnariu entuziasmeaza la alergare montana. Rezultate de referinta

251
Alina Butnariu entuziasmeaza la alergare montana. Rezultate de referinta
credit foto Ruxandra Stefeliga

Alina Butnariu entuziasmeaza la Campionatele Nationale de alergare montana. Alina Butnariu a castigat titlul national la tineret in cursa de la Campionatul National de Alergare Montana pe lunga distanta. Evenimentul a fost pe 17 august, in localitatea Damuc, judetul Neamt. In aceasta luna Alina s-a impus la Câmpulung Moldovenesc in etapa finală a Campionatului Național de alergare montană pe distanța scurtă. 

Alina Butnariu entuziasmeaza dupa succesul la individual si cu echipa la Campionatul Național de alergare montană pe distanța scurtă.

Timpii obtinuti de cele mai bune alergatoare la tineret:
1. Alina Dumitrița Butnariu (CS Pandurii Tg. Jiu) – 1:21:59.91.
2. Anita Claudia Zaro (CSU Poli Timișoara) – 1:23:59.91.
3. Maria Mihaela Cioveie (CS Pandurii Tg. Jiu) – 1:28:14.72.

Campionatul Național de alergare montană pe distanța scurtă
Credit foto Ruxandra Stefeliga

”Cursa de la Câmpulung Moldovenesc a fost o cursa grea având in vedere ca a fost o vreme rece cu o urcare destul de abrupta, dar nu m-am dat bătută. Diferența a fost după ce am început a doua tura! Am avut 12 km. in care au fost 2 ture de 6 km. Întrecerea cu fetele de pe podium a fost grea, având in vedere ca in prima tura am fost a doua. Ușor ușor cu voinita și ambiție am ajuns pe primul loc. Cea mai grea cursa din acest an a fost Maratonul Montan, fiind cea mai grea cursa am câștigat. Următorul concurs ca obiectiv va fi pe 13 Octombrie la București, Campionatul Național de Maraton. Mi-am propus sa alerg sub 2 ore și 50 de minute.”-Alina Butnariu

La intrecerea pe echipe a castigat CS Pandurii Târgu Jiu. Alina a alergat impreuna cu Mihaela Raluca Cepoi, Catinca Pătrașcu Dijmărescu si Maria Mihaela Cioveie.

Alina Butnariu a castigat titlul national la tineret in cursa de la Campionatul National de Alergare Montana pe lunga distanta. Evenimentul a fost pe 17 august, in localitatea Damuc, judetul Neamt. Traseul a avut o lungime de 41 de kilometri, cu 2100 de metri diferenta de nivel. Concurentii au ajuns pana la o altitudine maxima de 1800 de metri. Iar concursul a fost si criteriu de calificare pentru Campionatul Mondial de Alergare Montana pe lunga distanta din Argentina.

Alina Butnariu a terminat cursa in 4:49.22. Sportiva de la Pandurii Targu Jiu a fost urmata de Mihaela Cioveie tot  de la Pandurii Targu Jiu. Pe trei a incheiat Loredana Viziteu de la LPS Botosani. Aflati AICI rezultatul Loredanei de la Campionatul Național de alergare montană pe distanța scurtă

Rezultate complete gasiti, aici!

Credit foto Ruxandra Stefeliga