Alina Rotaru analizeaza concursul de sarituri din Linz inainte de startul la Europene

363
Alina Rotaru analizeaza concursul de sarituri din Linz inainte de startul la Europene

Alina Rotaru analizeaza perioada de pregatire a concursului de sarituri la lungime din martie. Pana la Campionatul European, Alina a castigat la Campionatele Nationale in Sala si a urcat pe podium la intrecerile din Austria si Germania!

Alina Rotaru analizeaza evolutia la concursul de la Linz! Reprezentanta Romaniei, de 25 de ani s-a clasat pe locul doi la International Gugl Meeting Indoor.

Alina Rotaru s-a clasat pe locul doi la competitia de  categoria European Athletics Indoor Permit Meetings! Campioana  de la CSM Bucuresti a avut o saritura de referinta  de 6,43 de metri. Castigatoare a fost reprezentanta Ungariei  Anasztasia Nguyen cu 6,51 metri. Sportiva maghiara a reusit un record personal la Linz! Rezultate aici!

Alina Rotaru a castigat saptamana trecuta la Campionatele Nationale de Sala de la Bucuresti cu un rezultat de 6,70 metri. Alina are  recordul personal in sala: 6,74 metri.

Alina Rotaru analizeaza concursul de sarituri din Linz inainte de startul la Europene”Incepe pregatirea pentru Campionatele Europene din Glasgow. Mai avem cate ceva de reglat in tehnica ( aterizarea)! Am pierdut la Nationale intre 15-20 centimetri din cauza asta. Sunt foarte obosita! Cele 4 concursuri in orase si tari diferite in mai putin de 2 saptamani m-au cam obosit. La Linz am avut avut ghinion! Am depasit primele 4 sarituri dar cu 1-2 centimetri si erau in jur de 6:50-60 m.  A 5-a saritura nici nu stiu cum am reusit-o fara prag si a fost 6.43 metri. Sunt intr-o forma buna tinand cont de oboseala acumulata!”-Alina Rotaru

Alina Rotaru a concurat in Germania unde a reusit sa bifeze baremul pentru intecerile continentale din Scotia. Alina s-a clasat pe locul trei la proba de saritura in lungime la Dortmund. Alina Rotaru a fost a patra atleta din Romania care si-a indeplinit baremul de calificare la Campionatul European de la Glasgow. Detalii aici! Pe 27 ianuarie  Alina s-a clasat pe locul trei in proba de saritura in lungime la Dortmund. Cea mai buna saritura a Alinei a masurat 6,53 metri.

Autor: Ovidiu Pețenghea