Anca Bucur e campioana pentru a 6-a oara, iar anul trecut a nascut!

393
Anca Bucur e campioana pentru a 6-a oara, iar anul trecut a nascut!

Anca Bucur a devenit mama pe 31 August 2018,  dupa un travaliu de 14 ore si o nastere naturala. Dupa doua luni de la nastere alerga 3 kilometri. Dupa 6 luni a reluat elementele de gimnastica de care avea nevoie in exercitiul de Fitness ( o combinatie de performanta si corp frumos lucrat).

Anca Bucur este pentru a 6-a oara campioana mondiala Miss Fitness Universe! Pentru titlu Anca a trecut 3 probe:

Anca Bucur e campioana pentru a 6-a oara, iar anul trecut a nascut!1. ( 45% din nota finala ) Exercitiul de Fitness, unde prezinti timp de 2 minute, elemente de acrobatica, artistica. Fiecare vine cu ceva spectaculos din sportul pe care l-a practicat inainte. Anca a practicat gimnastica aerobica. Se puncteaza coregrafia, dificultatea, costumul, muzica, intreg show-ul.

2. (45% din nota finala) Proba costumului de baie. Se puncteaza corpul lucrat, dar feminin, prezenta scenica.

3. (10% din nota finala) doar pentru primele 5 concurente- Interviu cu intrebări din zona Fitness & Health.

Anca Bucur e campioana pentru a 6-a oara, iar anul trecut a nascut!„A fost cea mai frumoasa, grea, interesanta, emotionanta si inspirationala provocare pentru mine! Acest trofeu imi confirma ca poti sa faci orice iti doresti, atat timp cat exista implicare, disciplina, ambitie, multa multa munca si pasiune! Promit sa revin cu o postare pe blog, despre aceasta experienta si despre cum am castigat al 6-lea titlu: Miss Fitness Universe 🏆 Am avut multe trairi intense!”-Anca Bucur

Dupa ce a castigat in 2017 pentru a cincea oara titlu mondial, in Miami, Anca si-a dorit sa devina mama. Dupa indeplinirea visului, Anca a revenit pe scena!
„Nu eram decisa daca ma voi intoarce pe scena, si mai ales cand. Imi place sa las ca lucrurile sa vina natural, asa ca nu mi-am stabilit planurile inainte cu foarte mult timp. Am vrut sa vad cum se reface corpul meu dupa sarcina. In timpul in care am fost insarcinata am avut grija de mine, asa ca am simtit asta evident si in refacere, procesul fiind mult mai rapid si usor ( cred:))”-Anca Bucur
Autor: Ovidiu Pețenghea