Andra Gorecki a castigat Cupa Seva la inot! Andra a obtinut 5 locuri 1!

428
Andra Gorecki a castigat Cupa Seva la inot! Andra a obtinut 5 locuri 1!

Andra Gorecki a castigat Cupa Seva dupa 5 locuri 1 in toate probele competitiei in care participa baieti si fete cu varste cuprinse intre 8-15 ani (2011-2004). Concursul a fost programat la Bazinul Didactic de Inot Campina. Lungimea bazinului: 25 metri, 5 culoare, acoperit. Temperatura apei: 28 °C. Temperatura aerului: 29 °C. Organizatori: Clubul Sportiv Barracuda Campina.

Andra Gorecki a castigat Cupa Seva si continua progresul la inot!

„Acest concurs a fost unul de verificare, organizat de clubul la care sunt legitimata. Au participat copii din: Constanta, Bacau, Brasov, Ploiesti, Bucuresti. Cel mai bine m-am simtit in probele de 100 fluture. Am obtinut timpul de 1.06.36 si 200 bras (2.43.14). Avand in vedere ca acesta a fost un concurs de verificare datorita terminarii sezonului competitional nu m-am axat mai mult pe obtinerea unor timpi cat mai buni.”-Andra Gorecki

Inainte de Cupa Seva, Andra a concurat la Campionatul International de Natatie al Romaniei. Andra s-a clasat pe locul 3 in proba de 200 metri fluture. Locurile 1 și 2 au fost ocupate de inotatoare nascute in anul 2002. Andra Gorecki este nascuta in anul 2005.

„Acum ma pregatesc pentru evaluarea naționala,dar totuși nu neglijez antrenamentele de inot, acestea fiind destul de grele. Ma pregatesc pentru Campionatul Național de Natatie in bazin scurt de la Miercurea Ciuc. Intrecerile vor avea loc in cursul lunii noiembrie. In luna iulie voi participa la Cupa Ziua Nationala a Inotului. Acolo imi propun sa domin toate probele la care voi participa.”-Andra Gorecki

Andra Gorecki a castigat Cupa Seva la inot! Andra a obtinut 5 locuri 1!
Andra Gorecki alaturi de campioana Carmen Bunaciu

Dupa colaborarea cu Adrian Radulescu, Andra s-a mutat la Campina unde si invata. Gabriel Cojocaru o antreneaza la Barracuda Campina. S-a evidentiat la nivelul ei de varsta. A fost campioana nationala la doua probe. Dupa schimbarea clubului, Andra si-a recapatat titlul de campioana nationala. Concureaza la anul mic de junioare(2004 cu 2005) s-a impus la 200 metri fluture si a iesit vicecampioana la suta fluture.

A treia editie a Cupei Seva s-a incheiat cu prezenta notabila a doamnelor Carmen Bunaciu si Tamara Costache. Au fost prezenti antrenori de referinta Octavian Tileagă, Florin Bărbulescu, Sabin Jitaru, Szasz Szilard, Elena Halmagean.

Pe AIMX puteti citi aici si cum s-au terminat intrecerile la Cupa Romaniei pentru juniori la Canotaj!

Autor: Ovidiu Pețenghea