Andreas Samuel Bucsa promite un an de exceptie cu o noua modificare!

268
Andreas Samuel Bucsa promite un an de exceptie cu o noua modificare!

Andreas Samuel Bucsa promite un restart in cariera. Va fi o schimbare la nivel de antrenament. O surpriza pe care Bucsa o va dezvalui la momentul potrivit. Anul acesta la Europenele de Atletism de la Boras, Bucsa s-a remarcat la saritura in lungime. In iunie, Andreas Samuel Bucsa a fost cel mai bun la Campionatele Nationale de la Pitesti rezervate categoriei de juniori 1. O alta evolutie de top pentru Bucsa a fost la Campionatele de atletism pentru tineret la Pitesti. Andreas Samuel Bucsa a castigat  in fata lui Gabriel Bitan. Cristian Andrei Sava a fost al treilea clasat.

Andreas Samuel Bucsa promite o medalie importanta !

”E un nou capitol pentru mine bun sau rau, vreau sa fac ceva ce nu a mai avut Romania de cativa ani ! Vreau ca la anul  sa aduc o medalie pentru Romania !”-Andreas Samuel Bucsa

Andreas Samuel Bucsa promite un an de exceptie cu o noua modificare!Prima medalie pentru Romania la Europenele de Atletism de la Boras  a fost castigata cu o saritura de 7.53 metri! Samuel Bucsa a fost intrecut de francezul Pommery si de elvetianul Biya.

Campionul de la Boras, francezul Jules Pommery a sarit 7.83 si a facut cel mai bun rezultat personal. Reprezentantul Elvetiei la lungime Jarod Biya a sarit 7.78 pentru un record national la nivel sub 20 de ani.  Samul Bucsa se afla in progres. Anul acesta la Internationalele de la Cluj a sarit 7.52 metri. Gabriel Bitan a castigat la Cluj in fata lui Valentin Toboc. Sportivul de la CSM Onesti a sarit 7.80 metri. Toboc a urcat pe podium dupa o saritura de 7.64 metri. Pe 3 a incheiat concursul turcul Alper Kulaksiz.

Andreas Samuel Bucsa este campion national de tineret in aer liber. A obtinut titlul de campion national de juniori 1 in sala si afara. Bucsa este medaliat cu bronz la Europene si are un rezultat de referinta de 7metri 95.

Pe AIMX aflati AICI despre progresul lui Alexandru Corneschi la Maratonul din Berlin.