Andreea Arsine intra in linie dreapta spre cursa din China

562
Andreea Arsine intra in linie dreapta spre cursa din China

Andreea Arsine intra intr-o primavara plina de evenimente. Campioana legitimata la CSU Galati a inceput anul cu un titlu si cu o performanta remarcabila in Romania. A devenit Maestru al sportului si a castigat o cursa de moral in Alba, in vederea Mondialelor pe echipe din China.

Andreea Arsine intra in linie dreapta spre China cu un record national la 3000m!

„Sunt insetata dupa competitie. Am avut probleme cu tendonul. Mi-a dat ceva batai de cap! Am schimbat cateva perechi de adidasi. Am facut terapie si recuperare cat s-a putut pentru a fi ok la cursa. Imi propusesem un timp insa a iesit putin mai slab. 13:06 dupa ce m-am „taiat” in a doua parte a cursei. Per total sunt multumita de cum am inceput anul!”

Andreea Arsine  a facut record la cea de-a 23-a editie a Campionatului National Universitar de atletism si a obtinut Titlul de Maestru al Sportului!

„Sper ca rezultatele sa fie din ce in ce mai bune. Ma bucur de o echipa minunata in jurul meu. Ei cred in mine si ma sustin, iar asta inseamna foarte mult cand faci performanta.”

Andreea Arsine  a confirmat progresul la Alba Iulia, la Campionatul National de Mars.

„Titlul de la Alba a venit dupa o cursa de control. Am atacat-o cu putina oboseala in mine, mi-a iesit destul de usor si fara probleme.  Dupa cursa m-am bucurat de un feedback pozitiv atat din partea echipei mele dar si din partea arbitrului judecator. Am discutat  si m-a felicitat pentru tehnica. Este un aspect important pentru mine! E foarte important  sa fiu mai relaxata in privinta “tehnicii” la competitiile ce vor urma.”

Andreea Arsine ataca intrecerile internationale!

„Am in program Cupa Mondiala Taicang  pe 5 mai si Campionatele Europene din Berlin. Imi doresc sa fiu sanatoasa si rezultatele vor vorbi pentru mine.”

Andreea Arsine a primit o recunoastere a performantelor: Titlul de Maestru al sportului.

Pentru rezultate deosebite obtinute de sportivii romani in competitiile nationale si internationale oficiale, Ministerul Tineretului si Sportului acorda acestora, precum si antrenorilor care i-au pregatit titlurile de „Maestru emerit al sportului”, „Maestru al sportului”, respectiv de „Antrenor emerit”.

Titlul de „Maestru al sportului” se acorda sportivilor care au obtinut in competitii nationale sau internationale oficiale performantele reglementate de regulamentele de clasificare sportiva ale federatiilor sportive nationale.

Autor: Ovidiu Pețenghea