Andreea Bogati se retrage! Iesire din scena cu medalii la Jocurile Europene

450
Andreea Bogati se retrage! Iesire din scena cu medalii la Jocurile Europene

Andreea Bogati se retrage cu doua medalii cucerite la Jocurile Europene din Belarus! Andreea Bogati si Dacian Barna au avut din nou o evolutie premiata cu medalie la Minsk. Dupa medalia de argint, la perechi mixte, Andreea si Dacian s-au alaturat la grup lui Gabriel Bocşer, Dorin Marian Broţei si lui Mihai Alin Popa. Rusia a castigat, iar Bulgaria a fost pe doi in fata grupului din Romania.

Andreea Bogati se retrage si lanseaza un semnal de alarma! Andreea a castigat peste 30 de medalii la competitiile in care a concurat pentru Romania la nivel international!

Andreea Bogati se retrage! Iesire din scena cu medalii la Jocurile Europene„La propriu si la figurat sunt cele mai grele medalii. Ieri a fost ultimul meu concurs fara dar si poate! Ultimul din cariera! Mi-as fi dorit sa termin cu un aur, dar lucrurile n-au fost asa cum am crezut ca vor fi. Sunt multumita de mine pentru tot ce am realizat in acest sport si pentru ca am avut puterea de a renunta la multe pentru acest sport. Anul acesta am invatat sa accept sa spun ca nu mai pot si sa inteleg ca nu doar sa stai in linia de front este important. Uneori cei 2 pasi in spate pot fi mai importanti decat crezi!”-Andreea Bogati

Andreea Bogati se retrage dupa ce a reprezentat Romania la toate concursurile posibile in palmares si cu 31 de medalii in aceste competitii:

4 European Championships!
4 World Championships!
2 World Games!
1 European Games!
1 Universiade!

„Gimnastica aerobica nu este sport olimpic! Dar cum sa fie cand noi schimbam codul de punctaj dupa cum ne taie capul. Vrem sport olimpic, dar noi nu il intelegem. Vrem sport olimpic, dar nu arbitram pentru fiecare la fel. Ce sa mai zic de fair-play-ul dintre sportivi. Prea multe lasa de dorit. Am vrut sa scriu si am zis sa nu scriu ca poate supar pe cineva. Dar totusi am scris si i don’t care!
Gata. Aici inchei!”-Andreea Bogati

AIMX va ofera AICI repere din cariera Andreei!

Autor: Ovidiu Pețenghea