Andreea Pîşcu: „Este cel mai greu traseu pe care am alergat pana acum”

295

Andreea Piscu este in Argentina pentru Campionatul Mondial de alergare montana pe distanta lunga. Sportiva de la CS Stiinta Bacau este pregatita sa obtina un rezultat bun. A avut un soc atunci cand a aterizat la „capatul lumii”,in Villa de Angostura, la granita cu Chile. „Cand am coborat din avion am fost dezamagita de locul in care am ajuns. Totul parea pustiu, un peisaj salbatic… Cand am ajuns in centrul orasului și mai ales unde suntem cazați s-a schimbat cu totul peisajul. Pare ca suntem intr-o lume de vis” a declarat Andreea pentru aimx.ro. 

Andreea Piscu are 23 de ani. Este antrenata de Cristina Alexe. Alergatoarea este tripla campioana nationala la semimaraton.

Andreea Piscu Argentina  E cunoscuta in special pentru performantele de pe plat. A dovedit reale calitati insa si in alergarea montana. In primavara a impresionat cand a invins-o pe Denisa Dragomir la EcoRun Moieciu si a spulberat recordul maratonului la feminin. Andreea face parte din lotul national al Romaniei pentru Mondialul din Argentina impreuna cu Madalina Florea, Cristina Simion si Denisa Dragomir. „Este o atmosfera placuta, linistita. Am venit aici ca o echipa și suntem o echipa. Ne intelegem foarte bine si ne ajutam intre noi. Iesim la antrenamente impreuna”, a declarat pentru aimx.ro. Andreea. 

Sportiva spune ca s-a acomodat cu fusul orar si ca nu mai resimte oboseala unui drum extrem de lung. „Primele zile au fost mai grele din punct de vedere fizic. A fost diferența de fus orar, temperatură, orele pe avion care și-au spus cuvantul dar acum sunt bine, sunt odihnita”. 

Andreea Piscu: „Pana la start incerc sa ma relaxez, sa ma gandesc doar la cursa si atat.

Andreea Piscu ArgentinaAm fost pe traseu in alergare. Sunt 2 bucle. Prima este mai alergabila, dar la a 2-a stau altfel lucrurile, mai ales pe creasta muntelui unde este zapada. Portiunile de pamant sunt nisipoase. Este un traseu destul de greu, pot spune ca este cel mai greu traseu alergat de mine pana acum. Imi doresc sa alerg cat mai bine, sa ocup un loc cat mai bun pentru a ajuta echipa pentru a urca din nou pe podium.”

Andreea Piscu este medaliata cu bronz, la echipe, la Campionatul Mondial de Ultramaraton montan Portugalia, 2019. Alergatoarea a ocupat locul 23 in clasamentul individual.

Nu uitati de concursul de pe pagina noastra de facebook. Partenerul aimx, REMINGTON, te premiaza cu produsul dorit. Detalii ai, aici!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire