Andrei Vrabii e numarul 1! Povestea castigatorului la H3RO – Half Distance

286
Andrei Vrabii e numarul 1! Povestea castigatorului la H3RO – Half Distance

Andrei Vrabii e numarul 1!  Sportivul din Moldova a castigat la H3RO – Half Distance – Campionatul National de Halfironman. Campionul Romaniei a devenit Andrei Dudu Dan (Seven Club Atletic – 4:15:55). Podiumul  a fost completat de Mihai Vigariu (Smartatletic) si Beres Hunor (CSA Steaua).

Andrei Vrabii a fost primul la finish in 4:08:08. Sportivul din Moldova a analizat intrecerea pentru AIMX!

”A fost un concurs frumos cu concurenti pe masura ,cu suporteri foarte pozitivi! Concursul a fost organizat perfect la un nivel inalt ,pentru asta multumesc organizatorilor. Andrei Dudu si Mihai Vigariu au luat avans la inot in fata mea. Am recuperat tot avansul lor la proba de ciclism.”-Andrei Vrabii

Andrei a castigat curse de ciclism in Moldova si a fost premiat pentru locul 3 la cursa contratimp individual de la Campionatul National de ciclism. Andrei Vrabii a fost vicecampion national la cursa fond.

”Cea mai grea cursa din acest an a fost Campionatul European de Multisport din Targul Mures. Am participat la Duathlon Standard. M-am clasat  pe locul 2 la general si am castigat la categoria mea de virsta 25-29 ani. A urmat dupa 3 zile cursa triathlon midlle distance unde am fost vicecampion european la aceeasi categorie de virsta. A fost cel mai greu concurs din acest an. Eram si obosit la start deoarece timp de o luna am avut 4 concursuri de ciclism, un duathlon si triatlon midlle distance X-men. La Oradea am ocupat locul 1.”-Andrei Vrabii

Andrei Vrabii e numarul 1! Povestea castigatorului la H3RO – Half DistanceAndrei Vrabii a facut ciclism de la varsta de 14 ani. Triatlon face din luna martie a acestui an.

In palmares Andrei Vrabii are si: X-men Romania loc 1 half distance.  Campionatul National loc 1 la ciclism cursa contra timp individual. La cursa de fond are loc 2. La Campionatul European midlle distance loc 2 categoria de varsta 25-29 ani. La Campionatul European duathlon standard loc 1 la categoria de varsta 25-29 ani. Campionatul national de triatlon distanta olimpica loc 1 Triathlon distanta olimpica paralel cu Campionatul National al Romaniei desfasurat la Tulcea loc 3. Cel mai greu si cel mai frumos triatlon , Transfier loc 2 open si loc 1 la categoria de varsta.

AIMX va propune AICI si povestea Gabrielei Alice Perjoiu care a castigat la Cupa Romaniei de aquatlon care s-a transformat doar in alergare 2500 metri din cauza valurilor. Alice a castigat la cadete. Dupa 24 de ore, Alice Perjoiu a concurat la Campionatul National de Triatlon Supersprint.