Ania Caill vorbeste dupa victorie la FIS CUP OPEN! Doi schiori romani sunt in TOP3

428
Ania Caill vorbeste dupa victorie la FIS CUP OPEN! Doi schiori romani sunt in TOP3

Ania Caill vorbeste dupa victorie la FIS CUP OPEN! Doi schiori romani sunt in TOP3. Alexandru Barbu si Ioan Achiriloaie s-au intrecut pentru victorie cu grecul Ioannis Antoniou. Ania Caill a castigat in fata bulgaroaicei Maria Kirkova. Pe locul 3 a incheiat Iulia Petruta Benga.

Ania Caill vorbeste dupa victorie la FIS CUP OPEN, competitie organizata la Poiana Brasov!

Ania a concurat pentru Romania la probele de viteza la Mondialele din Suedia la Are. Nu este specialista in Slalom Urias dar a castigat intrecerea din Poiana Brasov. In prima mansa a ocupat primul loc (57.00). Mansa a doua a incheiat-o in 54.21. A fost o revansa pe care Ania a luat-o in fata bulgaroaicei, dupa intrecerea de la Sochi. Este un rezultat deosebit al Aniei cu atat mai mult cu cat Kirkova este o specialista a probelor tehnice. Ania se concentreaza pe probele de viteza.

”Sunt foarte fericita mai ales ca nu am avut timp sa fac multe antrenamente pentru Urias. Am schiat mai bine ca a doua clasata care este mai bine clasata decat mine in ierarhia mondiala. Ea are 40 de puncte la Urias. Ma bucur ca am intrecut-o intr-o proba la care ea se simte mai bine. Zapada pe care am concurat a fost putin moale, sunt temperaturi ridicate si e normal. Traseul este foarte bine pregatit , zapada a tinut, asta e cel mai important. Atmosfera a fost super. Tot Clubul Corona m-a sustinut, mama (Dana Caill) familia a fost cu mine.”-Ania Caill

Ania va ramane in Romania sa concureze la Nationale desi are oportunitatea sa obtina noi puncte in competitiile internationale. La FIS Open Cup  Ania a castigat 2500 de euro!

„Nu voi concura la Finala Cupei Europei fiindca Nationalele Romaniei sunt in acelasi timp. Din pacate la Nationale nu sunt puncte FIS. O sa mai concurez si la Nationalele Germaniei si ale Sloveniei. Multumesc sponsorilor mei si organizatorilor de la FIS Open Cup. Sunt premii foarte bune pentru mine in acest final de sezon !” -Ania Caill

Autor: Ovidiu Pețenghea