Antoanela Manac a inceput in forta sezonul. In martie concureaza pe 14 martie.

110
Antoanela Manac a inceput in forta sezonul. In martie concureaza pe 14 martie.

Antoanela Manac a inceput cu un loc 2 obtinut la primul concurs din acest sezon, Cupa Continentala India Chennai! Barbara Riveros din Chile a castigat. Rezultatele complete le gasiti aici!

Antoanela Manac a inceput seria de intreceri in 2020 in India. Triatlonista a reprezentat Romania la ITU Triathlon World Cup in noiembrie. In Peru, Antoanela a trecut peste un moment dificil.

La Lima reprezentanta Romaniei a concurat in etapa de Cupa Mondiala. Sportiva din Constanta a cucerit in 2019 medalia de bronz la prima editie a Jocurilor Mondiale pe plaja, la Doha, in Qatar. Antoanela a urcat pe ultima treapta a podiumului la proba de aquatlon, proba neolimpica.

Triatlonista Antoanela Manac a reprezentat Romania la ITU Triathlon World Cup

”Cand esti in forma cea mai buna exact atunci se intampla sa patesti ceva!
La Cupa Mondiala din Lima am avut o evolutie foarte buna pana in a 2 a tura de bicicleta din cele 4, unde in plutonul fruntas in care ma aflam s-a cazut masiv si din pacate am cazut si eu. M-am ridicat si am continuat turele chiar daca am ramas singura. Am tras de mine sa termin cursa si ma bucur ca am reusit asta.
Ranile mele sunt superficiale si voi pregatita pentru urmatoarea cursa din Argentina la care voi participa peste o saptamana!

Antoanela Manac a postat pe pagina de socializare si dupa ce a terminat pe locul secund la Cupa Continentala India Chennai.

Antoanela Manac a inceput in forta sezonul. In martie concureaza pe 14 martie.


”Chiar daca competitia s-a transformat in duatlon 🏃🏻‍♀️5km 🚴🏻‍♀️40km 🏃🏻‍♀️10km Am luptat pana la capat pentru a strange cat mai multe puncte pentru calificare. Am reusit sa am o evolutie foarte buna mai ales la alergare.
Mergem mai departe!💪🏼
Urmatoarea cursa va fi pe data de 14 Martie!
”-Antoanela Manac

Sursa foto Antoanela Manac

Pe AIMX puteti citi aici si despre campionii la sarituri si aruncari la atletism in sala.

Autor Ovidiu Pețenghea