Antoanela Manac este în formă în august! Două întreceri într-un weekend

133
Antoanela Manac este în formă în august! Două întreceri într-un weekend
sursa Facebook Antoanela Manac

Antoanela Manac este în formă! A câștigat la triatlon supersprintul pentru titlul național în 35 de minute! Apoi a fost la Cupa Max Ausnit unde a fost cronometrată în 12.48.18. Competiție care anul acesta a împlinit zece ani de când sute de cicliști pedalează la cea mai palpitantă cursă de șosea din România! Manuela Mureșan a fost cronometrată în 12.26.12. A fost o întrecere strânsă între Miriam Stan 12:44:33 și Georgeta Ungureanu 12:44:26,

Antoanela Manac este în formă! Antoanela este medic chirurg rezident specializat în chirurgie vasculară. Este și cea mai bună triatlonistă din România, campioană balcanică și multiplă campioană națională.

”Au fost 2 zile de activități intense. Am obținut titlul de campioană națională la Triatlon Supersprint cu timpul de doar 35 minute, iar a doua zi a fost o cursă foarte dificilă la care am muncit foarte mult! 125 kilometri de bicicletă pe un traseu cu o diferență de nivel de 1400 metri cu un timp oficial de 3 ore 46 minute! Datorită faptului că nu am participat la proba de contratimp care s-a desfășurat în același timp cu Campionatul Național nu am intrat în clasamentul general pentru podium. Urmează câteva săptămâni de pregătire până la următorul Campionat Național, de data aceasta fiind vorba de distanța olimpică! ”-Antoanela Manac pe pagina de socializare

Anterior, Antoanela Manac a luat startul la Campionatul European de Duathlon Sprint: 5 km alergare+ 20 km bicicleta+2,5 km alergare.

Antoanela Manac este în formă în august! Două întreceri într-un weekend

”A fost o cursa spectaculoasa, cu prezenta puternica la start (15 tari europene, 23 sportive), de altfel prima mea participare internationala la duathlon (aceasta ramura a triathlonului nefiind considerat sport olimpic).La aceasta competitie cei mai buni timpi i-am inregistrat la prima alergare de 5 km (17min 45 sec cu un pace de 3 min 40 secunde pe kilometru) si la proba de bicicleta care a fost una foarte tehnica si solicitanta cu 2 urcari pe fiecare tura care m-au facut sa concurez cu un puls constant de peste 180 batai/min (in total 5 ture).In ciuda unei pregatiri mai putin adecvate pentru aceasta competitie am terminat pe locul 14 si ma bucur ca am reprezentat Romania in cursa Elitelor!Multumesc tuturor celor care au fost prezenti si m-au incurajat de pe margine, dar nu numai, sustinerea voastra inseamna mult pentru motivatia mea de a merge mai departe! In cadrul aceleasi curse a avut loc si Campionatul National de Duathlon unde am iesit Campioana Nationala!”- a postat Antoanela pe pagina de socializare.

Pe AIMX aflați aici  vești despre sportivii României care participă la Tokyo!