Antoanela Manac s-a impus în primul Half Ironman din palmares

215
Antoanela Manac s-a impus în primul Half Ironman din palmares
sursa Antoanela Mana, credit Radu Cristi

Antoanela Manac s-a impus în primul Half Ironman după 1,9 kilometri la înot în Lacul Vidraru+90 kilometri pe bicicletă și 21 de kilometri de alergare. Antoanela a urcat 392 trepte până la statuia Prometheu “omul de fier”! Timp total: 5 ore 39 minute 9 secunde!

Antoanela Manac s-a impus în primul Half Ironman Transfier 2021!

Antoanela Manac s-a impus în primul Half Ironman din palmares
sursa Antoanela Manac, credit Radu Cristi

”În acest weekend am reușit să termin și să câștig primul meu Half Ironman pe cel mai greu traseu de triathlon din România. A fost cu adevărat cel mai greu și mai frumos concurs din țară la care am participat! Pozele facute de Radu Cristi pot transmite atât dificultatea concursului cât și momentele în care m-am bucurat dar și suferit. Mă bucur că am reușit să termin toate cele 3 probe + urcatul scărilor sub 6 ore, fiind un obiectiv îndeplinit și de altfel cel mai bun timp înregistrat în clasamentul feminin de până acum! Mulțumesc tururor pentru încurajări și vreau să îi felicit pe toți cei care au participat, sunteți de fier!” a postat pe pagina de socializare, Antoanela.

Antoanela rămâne în formă după ce în august a câștigat la triatlon supersprintul pentru titlul național în 35 de minute! Apoi a fost la Cupa Max Ausnit unde a fost cronometrată în 12.48.18. Competiție care anul acesta a împlinit zece ani de când sute de cicliști pedalează la cea mai palpitantă cursă de șosea din România! Manuela Mureșan a fost cronometrată în 12.26.12. A fost o întrecere strânsă între Miriam Stan 12:44:33 și Georgeta Ungureanu 12:44:26.

Anterior, Antoanela Manac a luat startul la Campionatul European de Duathlon Sprint: 5 km alergare+ 20 km bicicleta+2,5 km alergare.

De remarcat că Antoanela a obținut titlul de campioană națională la Triatlon Supersprint cu timpul de doar 35 minute, iar a doua zi a fost o cursă foarte dificilă la care a muncit foarte mult! 125 kilometri de bicicletă pe un traseu cu o diferență de nivel de 1400 metri cu un timp oficial de 3 ore 46 minute!

Pe AIMX aflați aici despre medaliile de aur câștigate de România la Europenele de canotaj Under-23! A fost un record la nivel mondial!