Bianca Razor s-a calificat in semifinale la Europenele de Atletism! Primele rezultate

475
Bianca Razor s-a calificat in semifinale la Europenele de Atletism! Primele rezultate

Bianca Razor s-a calificat in semifinale la Campionatul European de Atletism in Sala. La Glasgow Bianca a alergat la 800 de metri. Bianca a incheiat a doua in seria a treia. Razor a incheiat cu timpul de 2:05.55. Gasiti declaratii date de reprezentantii României aici!

Bianca Razor s-a calificat in semifinale in proba de 800 de metri si va alerga sambata pentru calificarea in finala.

Bianca Razor s-a calificat in semifinale la Europenele de Atletism! Primele rezultateLa finalul cursei, Bianca a  oferit o declaratie pentru site-ul Federatiei Romane de Atletism: „Mi-a plăcut foarte mult cursa. Am abordat-o corect, nu am făcut greșeli și nu am rămas închisă. Tactica a fost foarte bună, iar pe ultima parte am alergat așa cum știu eu cel mai bine. Sunt foarte bucuroasă pentru acest lucru, că sunt în semifinale, mai ales la 800 metri. Sper ca mâine(sâmbătă) să fac un rezultat cât mai bun și să fac o cursă cel puțin la fel de frumoasă ca cea de azi”.-Bianca Razor pentru Federatia Romana de Atletism

Cel mai bun rezultat l-a obtinut elvetianca Selina Buchel 2:02.02.

La saritura in lungime calificarile pentru finala l-au gasit in forma pe ucraineanul  Serhii Nykyforov. A facut cel mai bun rezultat al sau in sezon (8.03).  Finala este programata duminica.

Programul complet al sportivilor români în prima zi a Europenelor de sală de la Glasgow este următorul:

Andrei Gag  la aruncarea  greutatii (18 sportivi; se califică în finală cei care aruncă cel puțin 20,90 sau cele mai bune opt aruncări).

1.500 metri masculin Dorin Andrei Rusu ( se califică în semifinale primii doi din fiecare serie și următoarii atleti care au cei mai buni trei timpi);

400 metri feminin Andrea Miklos (7 serii; se califică în semifinale primele două din fiecare serie și următoarele atlete care inregistreaza cei mai buni patru timpi).

Ora 21:00 – înălțime feminin – Daniela Stanciu (26 de concurente; se califică în finală cele care sar cel puțin 1,96 sau atletele care au cele mai bune opt performanțe).

Ora 21:10 – 1.500 m feminin – Claudia Bobocea (3 serii; se califică în finală primele două din fiecare serie și următoarele atlete care au cei mai bune trei timpi);

Ora 22:35 – greutate masculin (FINALA) – Andrei Gag (dacă se califică);

Ora 22:36 – 400 m feminin (Semifinala) – Andrea Miklos (dacă se califică);

Ora 23:40 – 3.000 m feminin (FINALA) – Claudia Bobocea (19 concurente).

Sursa Federatia Romana de Atletism