Brandul Ocean Lava Planet adus la Mamaia

409

    24 iunie. Mamaia. Romania. Un brand nou adus in tara. Doua distante. Amatori si bine pregatiti. In total: 350.” Traseu desosebit atât prin spectaculozitate, cât și prin faptul că este foarte rapid la probele de bicicletă și alergare.” Mai pe scurt: Ocean Lava Mamaia, prima editie. Triatlonul este parte și din circuitul pe distanță semi lungă al Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance Triathlon Series Events, alături de alte trei competiții, cea de la Mamaia fiind a doua etapă din serie.

 

Scoateti „neoprenul” de la naftalina! „Ziua de sambata, 24 iunie, va fi una cu totul memorabila”, cel putin asta sustin organizatorii celui mai nou triatlon din Romania: Ocean Lava Romania. Daca vreti sa va convingeti de spectaculozitatea cursei si sa va depasiti propriile limite sau adversarii trebuie sa stiti ca inscrierile au inceput deja. Ocean Lava Romania face parte din seria de triatlonuri Ocean Lava Planet, un nou brand internațional de triatlon, care a luat naștere în Lanzerote în 2014, odată cu triatlonul Ocean Lava Arecife – Lanzerote. Acum a devenit un succes pe tot globul, având deja 20 de țări sub licență.

Evenimentul face parte dintr-un program mai amplu de promovare a litoratului românesc la nivel internaţional ca staţiune turistică pentru sportivii amatori sau de performanţă.

“Am decis să luăm licența Ocean Lava Planet din dorința de a crea un eveniment internațional de succes pe distanță semi lungă (half ironman) care, pe de o parte, să ne permită să ne păstrăm identitatea și cultura locală, iar pe de altă parte să îmbinăm creșterea nivelului competițional la categoria amatori, dar și să promovăm stațiunea Mamaia ca destinație turistică sportivă”, a spus Vlad Stoica, Președinte Clubul Sportiv Smart Atletic

 

DESPRE TRASEU: „Plat, rapid si spectaculos”

  Evenimentul din Mamaia va fi organizat la cele mai înalte standarde, având un traseu desosebit atât prin spectaculozitate, cât și prin faptul că este foarte rapid la probele de bicicletă și alergare. Proba de înot va fi în Marea Neagra, cea de bicicletă în jurul lacului Siutghiol, iar alergarea pe promenadă, ceea ce va oferi o experiență unică participanților care se vor aventura în competiție.

Finish-ul va fi și el spectaculos, cu o zonă controlată pentru atleți unde aceștia vor avea parte un tratamentul special post-cursă: punct de alimentare bogat, zonă de lounge și loc dedicat pentru masaj și recuperare.

Kit-ul de start va fi unul complet, iar rezultatele vor fi afișate pe site în timp real, imediat ce participantul trece linia de finiș.

Distante pentru EROI si CURAJOSI

    Participanții vor putea alege una dintre cele două distanțe denumite generic HERO și BRAVE.

HERO este proba regină a competiției și este dedicată celor foarte bine pregătiți, având următoarele distanțe: 1,9km înot, 96km bicicletă și 21km alergare.

BRAVE a fost concepută pentru cei curajoși, care vor să își depașească limitele și presupune parcurgea a 1km înot, 64km bicicletă și 7km alergare.

Clasamentele la proba HERO se vor face în funcție de fiecare an de naștere.  În schimb, la proba BRAVE clasamentele se vor face din 5 în 5 ani . Mai multe detalii despre competiție se găsesc pe site-ul oficial: http://oceanlava.ro/.

PREMII:

Categorie
Locul I
Locul II
Locul III
Locul IV
Locul V
Ocean Lava Hero

feminin & masculin

3,000 lei

Castiga slot de calificare la Ocean Lava Grand Final Lanzerote – Arecife

2,000 lei

Castiga slot de calificare la Ocean Lava Grand Final Lanzerote – Arecife

1,200 lei

Castiga slot de calificare la Ocean Lava Grand Final Lanzerote – Arecife

800 lei

Castiga slot de calificare la Ocean Lava Grand Final Lanzerote – Arecife

600 lei
Ocean Lava Brave

feminin & masculin

1,000 lei
800 lei
600 lei
500 lei
400 lei