Bronz pentru Pantis la Campionatul European de Scrima pentru Juniori!

236
Bronz pentru Pantis la Campionatul European de Scrima pentru Juniori!

Bronz pentru Pantis la Porec, in Croatia! Ilinca Pantis a reusit sa intre in semifinale la Campionatul European de Scrima pentru Juniori! Sabrera tricolora, legitimata la CS Riposta este antrenata de Constantin Sandu si de Lucian Dina. Ilinca Pantis a trecut de Kira Keszei, din Ungaria. Afost 15-11. Ilinca a trecut de Anne Poupinet, din Franta dupa 15-12.

Bronz pentru Pantis dupa ce a trecut de favorita nr 2 a concursului continental, Katinka Sugar Battai din Ungaria. A fost 15-11. In asaltul care i-a asigurat medalia, Ilinca a invins-o pe Valeria Kobzeva. Sportiva din Rusia favorita 7, Ilinca, scor 15-5. Ilinca Pantis a fost invinsa apoi de o alta rusoaica, Daryia Drozd.

Bronz pentru Pantis la Campionatul European de Scrima pentru Juniori!

Ilinca Pantis a tras la Sabie feminin si in concursul pe echipe.

In competitie au fost 15 echipe. Romania a reusit sa intre intre primele patru echipe. Ilinca Pantis, Amalia Stan, Alyssa Stefanescu si Teodora Neagu au inceput turneul impotriva Germaniei. Tricolorele au condus in permanenta. Ilinca Pantis a invins-o in ultimul releu pe Christine Marie Weber, cu 5-1 si Romania s-a impus cu 45-38.

In sferturi, tricolorele au invins Polonia cu 45-43. A fost un meci in care echipa Romaniei a revenit pe tabela in ultimele doua relee. Semifinalele le-au adus fetelor noastre o intalnire cu Ungaria. Conduse aproape in permanenta, dupa startul duelulu, romancele au avut un moment extraordinar de revenire la jumatatea meciului. Atunci Ilinca Pantis a punctat in serie si a adus echipa in avantaj (25-24). Romania era condusa cu 20-7. Ungaria s-a impus insa cu 45-39. In meciul pentru locul 3, tricolorele au cedat cu 25-45 in fata Ucrainei.

Sursa Federatia Romana de Scrima

Pe AIMX puteti citi aici despre romanul care a stabilit un nou record national obtinut dupa 1000 de mile la intrecerea din capitala Greciei!  Atena-Ultra-Fest continua!

Autor Ovidiu Pețenghea