Campionatul National de Canotaj Fond. Rezultate in reuniunea a 4-a.

706
Campionatul National de Canotaj Fond. Rezultate in reuniunea a 4-a.

Campionatul National de Canotaj Fond a gasit sportivii de la Dinamo castigatori in trei probe. La Fond se concureaza pe distanta de 6000 de metri. Pe lista invingatorilor din a patra reuniune gasim si laureati de la Steaua si Suceava. AIMX va prezinta rezultatele din TOP 3.

Campionatul National de Canotaj Fond s-a incheiat cu succes pentru  Alexandru Cosmin Macovei, Vasile Agafitei, Bejan Sergiu si Enache Florin Marian.

Cei patru sportivi de la Dinamo Niro s-au impus in fata stelistilor. Au concurat pentru Steaua: Semciuc Mugurel Vasile, Pirghie Cristi Ilie, Adam Constantin si Huc Ciprian. Top 3 a fost completat de Carpea Cosmin Gheorghe, Merila Toader Iulian, Scripcaru Daniel Gheorghe si de Morar Gheorghe Petrisor de la CSS Orsova.

Aceeasi ordine a cluburilor pe podium a fost si la 8+. Au castigat Berariu Stefan Constantin, Chiruta Mihai, Catruna George, Cireasa Marian, Rusu Danut Viorel, Chelaru Nicu Iulian, Dedu Robert Gheorghe, Lehaci Florin Sorin si Munteanu Adrian. Dinamovistii i-au invins pe reprezentantii clubului CSA Steaua. Au concurat: Horodisteanu Florin, Simion Dorin, Curuzan Corneli Ciprian Robert, Safriuc Cornel, Cazacu Petru Ovidiu, Cornea Andrei Sebastian, Cirstea Sebastian Constantin, Brinza Ionut Vladut si Stefan Florin. Top 3 a fost completat de CSS Orsova. Au intrat in concurs: Timis Sebastian, Ieremciuc Cornel Traian, Brinaru Cristian George, Neagoe Costi Daniel, Bouhar Denis George si Ceistof Ancuta Gabriel.

Campionatul National de Canotaj Fond s-a incheiat cu victorie pentru Steaua la tineret in reuniunea a 4-a.

S-a evidentiat Cristian Cojocaru cu victorie in fata lui Alexandru Laurentiu Danciu, de la CSM Timisoara. Pe 3 a incheiat David Catalin Halmagian de la CS Olimpia Bucuresti.

Tot la tineret s-au impus Cristina Popescu si Denisa Tilvescu. Sportivele de la CS Dinamo Niro Bucuresti au castigat in fata stelistelor Madalina Heghes si Simona Geanina Radis. Pe 3 au incheiat Mustea Nicoleta Amalia si Pal Laura Mirela de la CS Ceahlaul Piatra Neamt.

Si tot in reuniunea a 4-a s-a impus la categorie usoara Schiopoaea Iulian Gabriel cu Anton Florin Giani. Sportivii de la CSM Suceava au devansat reprezentantii ACS Nada Florilor. Au terminat pe 2 Vultur Gabriel si Paval Constantin Iulian. In top 3 au incheiat Ignat Dan Sebastian si Gorea Bogdan de la CS Muresul Tg Mures.

Autor:Ovidiu Pețenghea