Castigatori la Campionatul National de Mountain Bike! Vlad Dascalu confirma

0
1051
Castigatori la Campionatul National de Mountain Bike! Vlad Dascalu confirma

Castigatori la Campionatul National de Mountain Bike! La XCE, Ede Molnár si-a aparat titlul la Elite si Eszter Bereczki a castigat la Elite, in timp ce Marasescu Adrian a terminat primul la Master + Amatori. Intrecerile au inceput la XCO. In cursele de XCO riderii „alearga” pe bucle intre 4 si 6 kilometri.

Castigatori la Campionatul National de Mountain Bike! Campionii au fost premiati pentru inceput la XCO, la Herneacova, judetul Timis!

Vlad Dascalu a castigat la categoria sub 23 de ani si la general! Logigan Lucian s-a impus la Elite, categoie unde a triumfat si Eszter Bereczki.  La juniori s-au impus  Patrick Pescaru si Miruna-Maria Gîrbacea.La cadeti cei mai buni au fost Andrei Han si Daria Ioana Duca. Castigatori la Master au fost Mura István Zoltan si Cristian Jidovu (Master 2). Sergiu Paraschivu  a fost cel mai bun la Amatori Open.

Vlad Dascalu  s-a impus la Campionatul National de XCO, in fata lui Logigan Lucian. Ede Molnár a completat top 3!Cei 3 rideri sunt in cursa pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo2020!

Castigatori la Campionatul National de Mountain Bike! Vlad Dascalu confirmaIn acest an Vlad Dascalu a castigat si in Cupa Mondiala de MTB XCO. Vlad a castigat pentru a patra oara in cariera o etapa de Cupa Mondiala la categoria sub 23 de ani. Trei victorii a reusit doar in acest sezon. S-a impus recent la Les Gets, in Franta. Reactiile dupa succesul lui Vlad sunt pe AIMX AICI!

„Nimeni nu a mai obtinut astfel de victorii” a declarat pentru aimx.ro Catalin Spranceana, vicepresedintele Federatiei Romane de Ciclism.

Vlad Dascalu a castigat etapele din Cehia, Andorra si Franta

Dupa Campionatele Nationale de XCO de la Herneacova,in Timis, Vlad Dascalu are in program Campionatul European de la Brno. In Cehia, Vlad are mari sanse sa castige titlul la sub 23 de ani. Obiectivul major este calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo impreuna cu Lucian Logigan si Ede Molnar.

Autor: Ovidiu Pețenghea