Castigatori la Cupa Romaniei la atletism. Primele rezultate de vineri

363
Castigatori la Cupa Romaniei la atletism. Primele rezultate de vineri

Castigatori la Cupa Romaniei la Atletism. Rezultatele primei sesiuni de vineri! Andreea Piscu, Nicolae Soare, Andreea Dragan, Andrei Micu, Ioana Diana Tiganasu s-au aflat printre cei evidentiati. Georgiana Iuliana Anitei a castigat la triplusalt! 

Castigatori la Cupa Romaniei dupa doua sesiuni disputate in prima zi. Mihai Donisan a castigat la saritura in inaltime.

Andreea Alina Piscu a castigat la 10000 de metri in 36:02.70 ! Laura Marina Corhana a urmat-o iar pe 3 s-a clasat Claudia Beatrice Dinu. La masculin Nicolae Soare s-a remarcat cu finish in 30:44.40! Atletul antrenat de Cristina Alexe a fost urmat de Peter Daniel Herman. Pe 3 a incheiat Robert Georgian Necula.

Castigatori la Cupa Romaniei la atletism. Primele rezultate de vineriStefania Andreea Dragan a castigat la saritura cu prajina. Sportiva de la CSM Craiova,UNEFS a fost urmata de Adina Anamaria Buzescu de la CS Dinamo, UNEFS.

La aruncarea ciocanului s-a impus Andrei Mihaita Micu. Sportivul de la CS Viitorul Vaslui a fost urmat de Florin Asmarandei si de Denis Adrian Both.

Ioana Diana Tiganasu a castigat la aruncarea discului. Atleta de la CS Ceahlaul Piatra Neamt a fost urmata de Elena Mihaela Asmarandei si de Dana Ioana Voicu.

Ioana Valentina Plavan a castigat la aruncarea sulitei. Sportiva de la SCM Gloria Buzau s-a impus in fata Mariei Bandac si a Patriciei Scoarta.

Castigatori la Cupa Romaniei la Atletism. Rezultatele din a doua sesiune de vineri!

Georgiana Iuliana Anitei a castigat la triplusalt in fata Andreei Lefcenco. Pe trei a fost Diana Ion.

La aruncarea ciocanului s-a impus Bianca Lazar Fazecas.

La 400 de metri Sanda Belgyan a castigat in 54.23! La masculin s-a impus Cristian Radu in 48.14!

Roxana Elisabeta Birca s-a impus la 1500 de metri dupa 4:24.05. La masculin cel mai rapid a fost Nicolae Marian Coman cu finish in 3:47.33!

Adina Ionela Amzucu a fost cea mai buna la saritura in inaltime. Sportiva de la CSA Steaua a castigat cu 1.79 metri.

Cristi Nicusor Boboc a sarit 15.84 metri la triplusalt pentru victorie.

Sergiu Ursu a castigat la aruncarea discului.  George Catalin Zaharia a fost cel mai bun la aruncarea sulitei.

La 110 metri garduri, alergatorul Alin Ionut Anton a castigat in 14.13 secunde. Teodora Stefania Diaconescu a castigat intrecerea cu Simona Elena Balca in 14.77 secunde.

Mihai Donisan a castigat la saritura in inaltime cu 2.12 metri.

La 100 de metri, sprintul a fost castigat de Andreea Marina Baboi in 11.58 secunde. Ionut Andrei Neagoe s-a impus in 10.42 secunde.

Asa cum a vorbit in aceasta saptamana pentru AIMX, Claudia Prisecaru a castigat la 3000 de metri obstacole in 10:25.05.

Rezultate complete aici! Tot pe aimx.ro puteti citi si despre a doua editie a Spartan Race Romania, un concurs despre depasirea limitelor si curaj: AICI!!!

Autor: Ovidiu Pețenghea