Cei mai buni sportivi la sărituri în apă din România. Întreceri la Bacău.

19
Cei mai buni sportivi la sărituri în apă din România. Întreceri la Bacău.
sursa FRNPM

Cei mai buni sportivi au luat startul la Campionatele Naţionale de sărituri în apă, de la Bacău. Angelica Nicoleta Muscalu (CSŞ Triumf) a câştigat titlul în proba de sărituri de la platformă, în ultima zi  de competiție.

Cei mai buni sportivi s-au întrecut la sărituri în apă, pentru titlurile naționale.

În proba masculină de sărituri de la trambulina de 1 metru s-a impus Aurelian Dragomir. Campionul de la CS Olimpia i-a devansat pe steliştii Alexandru Avasiloae şi pe Constantin Popovici.

Cei mai buni sportivi la sărituri în apă din România. Întreceri la Bacău.
sursa FRNPM

Constantin Popovici (CSA Steaua Bucureşti) a câştigat, sâmbătă, proba de platformă. Popovici a realizat astfel baremul de calificare pentru Campionatele Europene de la Budapesta, din perioada 10-16 mai.

Aurelian Dragomir (CS Olimpia Bucureşti) s-a clasat al doilea. Pe locul al treilea a terminat colegul lui Aurelian, Teodor Zărnescu.

În proba de sărituri de la trambulina de 3 metri, la masculin s-a impus stelistul Alexandru Avasiloae, urmat de Popovici şi de Dragomir.

La feminin a câştigat Adelyne Nazanin Ellahi (CSŞ Triumf Bucureşti). Adelyne a fost urmată de Ameliee Forster (CSA Steaua) şi de Angelica Nicoleta Muscalu (CSŞ Triumf).

La trambulina de 1 metru, victoria a fost obţinută de Forster, urmată de Ioana Andreea Cârcu (CSŞ Triumf) şi de Adelyne Nazanin Ellahi.

Angelica Nicoleta Muscalu a câştigat titlul în proba de sărituri de la platformă în fața colegele sale de club, Ioana Andreea Cârcu şi Nazanin Adelyne Ellahi.

Și anul trecut la întrecerile programate la Bacău a fost succes pentru Angelica și pentru Constantin. Sportivul de la Steaua s-a impus in fata lui Aurelian Dragomir si a lui Teodor Zarnescu de la CS Olimpia. Nicoleta Angelica Muscalu a castigat si ea la platforma reușind acum să-și apere titlul. Sportiva de la CSS Triumf Bucuresti a fost urmata în și acum de colegele Andreea Ioana Cârcu și de Adelyne Nazanin Ellahi.

Sursa Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Tot pe AIMX puteti afla de la ce competitie importanta vom transmite la sfarsitul saptamanii LIVE TEXT&VIDEO, aici !!!