Ciclistii se antreneaza si in casa. Exemplul dat de Catalin Sprinceana

152
Ciclistii se antreneaza si in casa. Exemplul dat de Catalin Sprinceana

Ciclistii se antreneaza si in conditii de criza. Catalin Sprinceana, vicepresedinte Federatiei Romane de ciclism si team manager al BikeXpert Racing Team si ciclist amator, ne adreseaza cateva ganduri pe pagina de socializare.

Ciclistii se antreneaza ca sa fie pregatiti dupa ce trece pandemia de Coronavirus!

“Dragi prieteni, stiu ca suntem obisnuiti cu libertatea, cu natura, stiu cat de mult sufera deja atat sportul si cat si caracterele noastre libere. Trebuie sa ne adaptam si mai ales sa ajutam!”-Catalin Sprinceana

Vicepresedintele FRC lanseaza indemnul pentru iubitorii ciclismului!

”Nu abandonati activitatile sportive! Trebuie sa va continuati antrenamentele din casa, astfel asigurandu-va ca faceti tot posibilul pentru a stopa raspandirea virusului! Este de datoria noastra civica, ca prin acesta masura, sa fim alaturi de autoritati si de oamenii minunati care lucreaza in sistemul sanitar!”-Catalin Sprinceana

Ca manager de echipa, Catalin Sprinceana fac un apel catre sportivi, ceilalti manageri, catre organizatorii de concursuri si catre antrenori.

”In aceasta perioada trebuie sa fie si mai aproape de sponsorii si partenerii lor, de cei care fac posibile performanta, sportul de masa si evenimentele sportive! Nu le este usor si au nevoie acum mai mult ca niciodata de spijinul si de sustinerea noastra!

Este vital sa continuam sa facem sport, sa-i indemnam si inspiram pe cei din jurul nostru sa-l practice, pentru ca o societate activa este una sanatoasa!

Ciclistii se antreneaza si in casa. Exemplul dat de Catalin Sprinceana

Sa ne folosim de aceasta perioada pentru a cauta idei de proiecte si activitati sportive pe care sa le punem in practica imediat ce vom iesi din aceasta criza!”-Catalin Sprinceana

Uniunea Ciclistă Internațională a comunicat o serie de noi măsuri care se impun în condițiile evoluției pandemiei de coronavirus:

➡️ Niciun eveniment din calendarul UCI la disciplina șosea nu va avea loc până la finalul lunii aprilie.
➡️ La momentul reluării calendarului competițional internațional, prioritate vor avea evenimentele care erau deja programate la data reluării activității competiționale, față de evenimentele care au solicitat reprogramarea.
➡️ Cu privire la calendarul masculin, în funcție de timpul disponibil și luând în considerare posibilitatea suprapunerii, vor avea prioritate cele trei Mari Tururi și cursele-monument.
➡️ Sezoanele cicliste (masculin și feminin) s-ar putea extinde până la 1 noiembrie 2020.
➡️ Principiul flexibilității ar putea fi avut în vedere și cu privire la numărul de cicliști cu care echipele vor participa la evenimente.

Pentru celelalte discipline în afară de șosea, UCI va reveni ulterior cu un anunț detaliat.

Pe AIMX aflati ce se intampla cu Jocurile Olimpice! Detalii aici!

Autor Ovidiu Pețenghea