Claudia Bobocea castiga in Portugalia o cursa de 12,5km!

370
Claudia Bobocea castiga in Portugalia o cursa de 12,5km!

Claudia Bobocea castiga la sase  saptamani de la startul  pregatii pentru sezonul 2019. Claudia reprezinta Clubul Sporting Lisabona in Portugalia de aproximativ un an.

„Concurez pentru aceasta echipa pe plan national ( ceea ce inseamna doar in Portugalia) si pe plan international la Campionatul European pe cluburi. Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa , este un club puternic cu atleti valorosi precum, Jessica Augusto, Sara Moreiro, Nelson Evora, Patricia Mamona. Sunt in perioada de pregatire pentru noul sezon competitional 2019, iar pentru verificare alerg la cateva crosuri. Ma aflu in cantonament in Portugalia, locul ce imi ofera liniste si conditii de antrenament pentru a ma putea pregati. Obiectivul principal este la Campionatul European de sala de la Glasgow. In urmatoarele saptamani voi schita impreuna cu antrenorul si managerul programul competitional.”– Claudia Bobocea

Claudia Bobocea castiga un concurs in orasul Tavira.

„Este a 4-a editie a concursului, iar proba principala este semi-maratonul. Am ales sa alerg proba scurta cea de 12,5km deoarece traseul este destul de greu. Podiumul a fost completat de colega mea de club Catarina Guerreiro. Am alergat 46’05” la un ritm de 3’40/km. Ma bucura acest rezultat deoarece ma aflu la doar 6 saptamani de cand am reinceput pregatirea. Imi doresc sa fiu sanatoasa sa ma pot antrena la „cote maxime”.”

Anul acesta Claudia Bobocea a facut record de sezon in sala, in Cehia. Rezultate aici!

Echipa formata cu  antrenorul Valentin Anghel si colaborarea in Portugalia cu specialisti o ajuta pe Claudia sa faca performanta. Claudia practica  atletismul de performanta din 2007. A inceput cu Valentin Anghel la CSS Ilfov, apoi a semnat la CS Farul. La Constanta a alergat si a studiat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii „Ovidius”. Atleta nascuta pe 11 iunie 1992 este membra a Clubului Sporting Portugal.

Autor: Ovidiu Pețenghea