Claudia Bobocea face PB la 800 de metri in Cehia. Intrecere la Ostrava

356
Claudia Bobocea face PB la 800 de metri in Cehia. Intrecere la Ostrava

Claudia Bobocea face PB la Ostrava cu timpul 2.01.37. Intrecerea la 800 metri a fost castigata de britanica Laura Muir in 1.58.84. Este cel mai bun rezultat al sezonului. Britanica a fost urmata de poloneza Sofia Ennaoui. Alemu Habitam din Etiopia a fost pe trei cu timpul 2.01.06.

Claudia Bobocea face PB la Ostrava dupa locul 2 obtinut in Franta, la Meetingul de la Marsillia.

Sportiva de la clubul Steaua Bucuresti s-a clasat pe locul al treilea in cursa de 1.500 de metri din cadrul Memorialului “Kamila Skolimowska”, de la Silesia (Polonia). Antrenata de Valentin Anghel, Claudia a terminat cursa cu timpul de 4:01.31, un personal best pentru ea.
Si in Polonia, prima s-a clasat Laura Muir (Marea Britanie) – 3:58.24 min, iar a doua a terminat Sofia Ennaoui (Polonia) – 3:59.70 min.

Claudia Bobocea face PB la 800 de metri in Cehia. Intrecere la Ostrava


“A fost o cursa spectaculoasa, desfasurata intr-o atmosfera deosebita creata de public! Desi imi doream mai mult, trebuie sa ma multumesc cu atat! Am luat startul intr-o companie selecta a atletismului mondial, printre care si campioana europeana Laura Muir! Ma bucur ca fac parte din acest circuit de concursuri World Continental Tour”, a declarat Claudia Bobocea pentru site-ul oficial al Federatiei Romane de Atletism.

Claudia Bobocea e calificată la Jocurile Olimpice in proba de 1.500 metri. Claudia s-a impus la Nationalele in sala la 800 metri, cu timpul de doua minute, 5 secunde si 44 de sutimi.

 Claudia a alergat  4:02,27 la 1500 metri, la Diamond League!

„Acel rezultat reprezenta rodul muncii mele de atatia ani. Nu este prima data cand alerg cu englezoaica Laura Muir si nici primul Diamond League la care particip. De fiecare data este o provocare sa particip la asemenea competitii de valoare alaturi de cele mai bune atlete in aceasta proba. ( 1500m)”-Claudia Bobocea

Pe AIMX puteti citi aici si cum a debutat Turul Romaniei la ciclism.

Autor: Ovidiu Pețenghea