Crina Buzgan are un sezon de zece! Reusitele alergatoarei cu 18 clasari pe podium

224
Crina Buzgan are un sezon de zece! Reusitele alergatoarei cu 18 clasari pe podium

Crina Buzgan are un sezon de zece! Anul competitional s-a incheiat dupa 21 de curse (cros, semi, maraton si chiar un ultra. Crina s-a clasat de 10 ori pe locul 1! Crina Buzgan s-a clasat de 4 ori pe locul 2 si tot de 4 ori pe locul 3. A fost o data  pe locul 4 si de doua ori pe locul 5.

Crina Buzgan are un sezon de zece! AIMX va prezinta bilantul intrecerilor pe care alergatoarea le-a castigat.

Crina a castigat Parangul Night Challenge, Maraton Apuseni, Cindrel in Alergare. S-a impus la Semimaraton San Montan, Vertical Iorgovanu, Oslea Night Ridge. Crina Buzgan s-a mai impus la Maraton Via-Maria-Therezia, Ciucas X3 si Piatra Mare Mountain Running.

”Am revenit la cursele care mi-au rămas dragi, dar am alergat și în locuri noi, unde am descoperit munți frumoși, oameni plini de viață care iubesc ceea ce fac.
M-am plimbat prin multe județe din țară, am făcut mii de km. ca să pot alerga la aceste curse.
Acum observ că timpul a zburat prea repede și că suntem deja cu un picior în anul următor. Mă bucur că sunt tânără, sănătoasă și că am putut să-mi petrec o mare parte din timp în natură.”-Crina Buzgan

Crina Buzgan are un sezon de zece! Reusitele alergatoarei cu 18 clasari pe podiumLa inceput Crina a alergat curse de semimaraton. Alergam curse pana in 20 de kilometri. Eram ferm convinsa ca voi face doar semi. Apoi a inceput sa-mi placa maratonul.”

La prima ei intrecere internationala, maratonul de la Ierusalim, Crina a optat pentru distanta de 21 de kilometri: „A fost foarte frumos si greu ca era pe asfalt. Era sa pierd si startul. Am ajuns tarziu pentru ca era foarte aglomerat si nu am gasit loc de parcare. A trebuit sa-mi fa loc printre participanti sa ajung la locul meu. In 30 de secunde s-a dat si startul. Nu am mai apucat sa ma incalzesc. Ma mir ca nu am facut vreo intindere. Experienta a fost insa frumoasa.  Mi-as dori oricand sa mai am sansa asta. Eu daca ma duc la un concurs nu vreau doar sa bifez o participare.” 

Pe AIMX cititi AICI si despre noutatile de la 6633 Arctic Ultra.