Rezultat mare pentru Cristi Borcan la Campionatul Mondial de alergare pe banda

296

Primul Campionat Mondial de alergare pe banda 48 de ore i-a adus o performanta valoroasa lui Cristi Borcan. Ultramaratonistul a adunat 320 de kilometri. Este cel mai bun rezultat al alergatorului in aceasta perioada de timp, indiferent de suprafata. Precedentul era de 307. L-a obtinut tot in Polonia ,in aceasta vara, la concursul Ultra Park Run, 48H, Pabianice.

Cristi Borcan a urcat pe podium la Campionatul Mondial de alergare pe banda 48 de ore. Rezultatul sau: 319,96 km

Cristi Borcan Campionatul Mondial de alergare pe bandaPolonezul Pawel Zuk a castigat concursul care a inceput vineri la pranz la Zabrze, Polonia. Valorosul ultramaratonist a parcurs 354,28 de kilometri. Al doilea a fost tot un polonez: Tomasz Wazkiewicz. Acesta a reusit 327,33 de kilometri. Locul al treilea i-a revenit lui „SuperMan” Cristi Borcan, cu 319,96 de kilometri.

Campionatul Mondial de alergare 48 de ore pe banda s-a desfasurat in una din cele mai mari sali din Polonia. Fiecare concurent a avut in fata lui si un ventilator pentru ca atmosfera sa fie una respirabila pe parcursul celor 48 de ore de efort.„Eu am terminat cu o ora mai devreme dupa o lupta apocaliptica cu un Finisher Spartathlon!!! Am intrat in TOP 10 mondial al tuturor timpurilor” a fost prima reactie a lui Cristi Borcan. Ultramaratonistul care acum 2 ani cantarea 120 de kilograme a explicat pentru aimx.ro si cum s-a pregatit de Mondial: „2,3 ultra de 50, 80 de kilometri pe luna… Si am redus un pic numarul de kilometri in ultimile 2 luni. In schimb am crescut un pic viteza”. 

Cristi Borcan a alergat cu celebrele de-acum „sandalute” Hoka taiate. Primul an de alergare a fost doar pe banda pentru Cristi. Cel mai mult a alergat pe banda acum 2 ani, 32 de kilometri in 4 ore. Atunci a castigat un pariu cu colegii de la sala.

Nu uitati de concursul de pe pagina noastra de facebook. Partenerul aimx, REMINGTON, te premiaza cu produsul dorit. Detalii ai, aici!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire