Daniel Crista pregătește participarea la Cupa Mondiala din Cali si Europeanul

219
Daniel Crista pregătește participarea la Cupa Mondiala din Cali si Europeanul
sursa Clubul Sportiv Faerag, Jozsef Malnasi Attila

Daniel Crista pregătește o nouă campanie europeană după succesul de la Deva. Daniel a câștigat contratimpul la Deva, Emil Dima a câștigat etapa, iar Crista a fost declarat învingător după acumularea timpilor.

Daniel Crista pregătește participarea la Cupa Mondiala din Cali și evoluția la Campionatul European din Minsk!

”În prima zi am avut proba de contratimp. Am avut putin emoții pentru că am primit noua bicicleta cu o zi înainte și nu eram obișnuit cu poziția, dar aparent m-am acomodat repede și am reușit să câștig. A doua zi a fost proba de fond. Știam foarte bine traseul, singura dificultate importantă era urcarea așa numita „Căprioara” pe care trebuia sa o trecem de 3 ori. După prima urcare am ramas doar 4 sportivi, eu, Dima, Sinza si un baiat din Ungaria. Am vorbit cu băieții și le-am spus că nu mă voi bate la final. Pe mine mă interesează doar clasamentul general! Știam foarte bine că Dima urca mai bine ca mine și pe lângă asta erau doi contra unu, nu voiam sa îi enervez”

Daniel Crista pregătește participarea la Cupa Mondiala din Cali si Europeanul

Daniel Crista a vorbit pentru AIMX despre succesul la Deva și despre următoarele obiective.

”După ce Dima a trecut a doua oară peste „Căprioara” eu cu Sinza am dat puțin distanță, dar ne-a așteptat pe coborare și am continuat împreună, de data asta in 3. Pe ultima urcare am reușit să rămân cu Dima și am continuat așa până la final! M-am simțit foarte bine în cursă, forma mea este în continuă creștere. Obiectivul principal este Cupa Mondiala din Cali și Campionatul European din Minsk!”

Pe AIMX citiți aici și despre Emil Dima! Aici găsiți vești şi despre Alexandra Cioclu. Ciclista are în palmares 8 titluri de campioană națională la disciplinele șosea, ciclocros și velodrom, cupe naționale, două concursuri internaționale organizate de Novak Cycling Academy. E câştigătoare la Deva!