Daria Paliciuc entuziasmează la Dresaj. E campioană balcanică!

0
961
Daria Paliciuc entuziasmează la Dresaj. E campioană balcanică!
sursa Federatia Ecvestra Romana

Daria Paliciuc entuziasmează la cea mai elegantă disciplină ecvestră, Dresajul, avem urmatoarele rezultate. După 3 zile la rând pe locul 1 la catgeoria Tineret, Daria a devenit campioană balcanică. Irina Alexandrescu a câștigat la final de competitie bronzul. Atât în Campionat cât și în Grand Prix-ul la Copii, Locul V la Categoria Juniori la final de competiție a fost al Iuliei Caba.

Daria Paliciuc entuziasmează și urcă pe podium la întrecerile balcanice, la fel ca Irina Alexandrescu. Antrenorii, Selina și Sorin Alexandrescu și Renata Raicu sunt mândri!

Copiii de la Obstacole au câștigat întrecerea balcanică. În echipă au fost Mariam Nasser cu Chacco. BelloSofia Bene cu Aida Diva. Anastasia Manea cu Horse Gym’s Chayton și Luca Nichiforel cu Calida Z!

Vicecampioni Balcanici la Dresaj la Atena 2021 sunt Irina Alexandrescu cu Donabella Zodiac Casino. Antonia Virgolici cu Polby. Alioaie Stefan cu Zaina și Irina Gherghina cu Conte!

Echipa României a obținut bronz la Amazone la Obstacole cu Blanka Simon, Katalin Ferencz, Andrada Roman și Alexia Tat în echipă.

Medalie de argint a câștigat Irina Alexandrescu la Copii – Dresaj/proba zilei

Medalie de aur a fost pentru Daria Paliciuc la Categoria Tineret – Dresaj la Campionatele Balcanice. După 3 zile la rând pe locul 1 la catgeoria Tineret, Daria a devenit campioană balcanică.

Medalie de argint la Echipe Tineret Obstacole a fost pentru fetele noastre: Joanna Clarke, Stefania Stoica-Schumann si Timea Kovacs!

Tot în septembrie s-a desfasurat Competiția „Cupa României” la Disciplina Concurs Complet găzduită de Depozitul de Armăsari Târgu Mureș. La seniori s-a impus Nemes Calin U Cluj și echipa Romsilva cu Sopterean Marius, Holdis Monica, David Annamaria.

A câștigat Vaida Yasmine cu Bogdan – Romsilva, Malusel Alexandru, echipa Romsilva cu Vaida Yasmine, Peter Petra, Donatoni Barbara.

Detalii aflați de la Federatia Ecvestra Romana!

Pe AIMX aflați aici despre românul care a terminat pe locul 10 ultramaratonul Tor des Geants. La editia din 2021 s-a stabilit si un nou record al intrecerii.