Daria Paliciuc reprezintă România la concursurile internaționale de dresaj.

0
696
Daria Paliciuc reprezintă România la concursurile internaționale de dresaj.
sursa foto site Daria Paliciuc .ro

Daria Paliciuc a câștigat Cupa Federației Ecvestre! La începutul carierei, din 2010 până în 2013 a fost campioană la categoria copii. Daria s-a remarcat la probele de obstacole și dresaj din cadrul campionatului maghiar,dedicate sportivilor nelegitimați. În 2014 a devenit campioană națională la categoria copii. A câștigat și Cupa României, Cupa Federației Ecvestre și a obținut locul doi la Novi Sad.

Daria Paliciuc este multiplă campioană și a vorbit despre succesul recent la Cupa Federației!

”În prezent mă antrenez la clubul Equestria în Bucuresti cu antrenorii echipei Steaua, Selina și Sorin Alexandrescu. Am participat la un concurs internațional de dresaj, în Ungaria la Mariakalnok,împreuna cu calul Everton,am obținut un punctaj bun și m-am clasat la proba de Free Style. Săptămâna trecută am câștigat cupa Federatiei Ecvestre la categoria Tineret,împreuna cu calul ZOZ. Concursul s-a desfășurat la Bucuresti. Obiectivele mele pentru acest an sunt participarea la Europene,la Balcaniadă,la concursurile internaționale din Ungaria și Bulgaria,precum și la etapele Campionatului Național. Caii cu care concurez,Everton și ZOZ sunt parteneri buni,alături de ei mă perfecționez și mă străduiesc să obțin rezultate bune.”-Daria Paliciuc

Daria reușea în 2015 să devină campioană națională la categoria juniori. Câștiga Cupa României la categoria juniori, Cupa Federației Ecvestre Române, la Piatra Neamț, Cupa Sf.Gheorghe la Dresaj, la juniori, la Arad. Daria urca repetat pe podium în cadrul competițiilor naționale din Ungaria!

Progresul a continuat în 2016! A devenit campioană la juniori, a câștigat Cupa României și Cupa Federației Ecvestre. Și-a apărat trofeul la Cupa Sfântu Gheorghe la Dresaj la juniori de la Arad. A terminat pe primele locuri la competiția internațională cu obstacole Wiener Neustadt și s-a calificat la întrecerile balcanice din Grecia!

Daria a câștigat titlul și în 2017, an în care și-a trecut în palmares și Cupa României, Locul 1 progresie individuală la întrecerea balcanică de la Zagreb. Tot în Croația a avut locul 1 pe echipe. A evoluat pe plan intern și internațional și în 2018. A devenit campioană balcanică la juniori în Bulgaria. Tot la Plovdiv a bifat locul I progresie pe echipe, locul I progresie individuală. A dominat întrecerile la juniori din România.

Palmaresul și galeria foto sunt aici!

Pe AIMX aflați aici despre medaliații României la Campionatele Europene de bodybuilding și fitness!