Daria Paliciuc revine în concursurile internaționale de dresaj.

0
859
Daria Paliciuc revine în concursurile internaționale de dresaj.
sursa Instagram Daria Paliciuc

Daria Paliciuc revine pe podium cu o victorie la Cupa Equestria. A fost o nouă etapă și un examen perfect pentru competiția programată între 16 și 20 iunie în Ungaria

Daria Paliciuc revine în forță în concursuri cu ZOZ și Everton!

Daria Paliciuc revine în concursurile internaționale de dresaj.

”În weekend s-a desfășurat Cupa Equestria, la București, la clubul cu același nume. Am participat la proba de tineret cu calul ZOZ și la proba sf. Gheorghe și Intermediar cu calul Everton. Acestă competiție m-a ajutat să mă perfecționez pentru concursul internațional, care va avea loc în Ungaria în perioada 16-20 Iunie.”

Daria Paliciuc are în palmares și Cupa Federației Ecvestre! La începutul carierei, din 2010 până în 2013 a fost campioană la categoria copii. Daria s-a remarcat la probele de obstacole și dresaj din cadrul campionatului maghiar,dedicate sportivilor nelegitimați. În 2014 a devenit campioană națională la categoria copii. A câștigat și Cupa României, Cupa Federației Ecvestre și a obținut locul doi la Novi Sad.

Daria Paliciuc este multiplă campioană și a vorbit despre succesul recent la Cupa Federației!

”În prezent mă antrenez la clubul Equestria în Bucuresti cu antrenorii echipei Steaua, Selina și Sorin Alexandrescu. Am participat la un concurs internațional de dresaj, în Ungaria la Mariakalnok,împreuna cu calul Everton,am obținut un punctaj bun și m-am clasat la proba de Free Style. Săptămâna trecută am câștigat cupa Federatiei Ecvestre la categoria Tineret,împreuna cu calul ZOZ. Concursul s-a desfășurat la Bucuresti. Obiectivele mele pentru acest an sunt participarea la Europene,la Balcaniadă,la concursurile internaționale din Ungaria și Bulgaria,precum și la etapele Campionatului Național. Caii cu care concurez,Everton și ZOZ sunt parteneri buni,alături de ei mă perfecționez și mă străduiesc să obțin rezultate bune.”-Daria Paliciuc

Palmaresul Dariei și galeria foto sunt aici!

Pe AIMX aflați aici despre Purple Trail, un concurs de alergare montană de 30,5 kilometri lungime cu aproape 1300 de metri diferență de nivel.

Autor Ovidiu Pețenghea