vineri, decembrie 8, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXDin noroi a iesit aurul: Ingrid Mutter este campioana europeana la skyrunning!

Din noroi a iesit aurul: Ingrid Mutter este campioana europeana la skyrunning!

O cursa exploziva si foarte frumoasa a adus-o pe Ingrid Mutter pe locul I la Campionatele Europene de SkyRunning. Coplesita de emotii, fericire amestecata cu lacrimi, acesta a fost tabloul de finish pentru sportiva noastra. Ne-a spus in cateva cuvinte cum s-a desfasurat cursa, de la inceput pana la sfarsit:

Batalie in 4.

“A fost cea mai echilibrata cursa de pana acum. La final am ajuns 4 fete in mai putin de un minut si jumatate. Am plecat destul de tare si m-am trezit prima, iar pe urmele mele alte 3 concurente. Ne-am tatonat si ne-am succedat la conducere aproape pe toata durata concursului. Pe urcari ma mai intreceau, dar recuperam foarte bine pe coborari. La kilometrul 23 am „inotat” putin in noroi cand nu am reusit sa ajung pe partea cealalta a unei balti.A fost presiune pe toata durata intrecerii. Nu aveai timp sa te relaxezi deloc. Am tras tare pana la final . Celelalte 3 fete au fost locurile 3 si 4 aici si 5 la Zegama SkyRunning ceea ce spune totul despre valoarea lor.”

„A fost un amalgam de sentimente la final. Imi venea sa plang, in acelasi timp sa rad, eram si foarte obosita.Nu imi venea sa cred ca am trecut prima linia de sosire. Stiam ca celelalte fete erau aproape de mine. M-am bucurat mult. M-am hotarat sa merg la cursa aceasta dupa Campionatul Mondial desi l-am intrebat pe Ionut Zinca de ea. Mi-a dat mai multe sfaturi despre cum sa o abordez. M-a avertizat ca daca ploua este foarte mult noroi pe traseu. Imediat dupa cursa am facut controlul anti dopping , iar apoi a fost premierea. Nici nu am putut sa ma curat de noroi. Seara am sarbatorit la petrecere cu o Cola”

Felicitari campioanei noastre si mult succes pe viitor in toate competitiile!!

Credit photo: Facebook Ingrid Mutter, Fisheye.ro

Autor: Loriana Naita

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE