Doua medalii europene la Tir pentru Romania! Aur si Bronz la pusca 10 metri

273
Doua medalii europene la Tir pentru Romania! Aur si Bronz la pusca 10 metri

Doua medalii europene castigate de Laura Coman la Osijek. Fostul numar 1 mondial a castigat in premiera titlul european la individual si apoi medalia de bronz la echipe. Pentru Romania concureaza la pusca aer comprimat Laura Coman, Roxana Sidi si Eliza Molnar. Tricolorele au terminat pe locul 3. In ultima zi a competitiei, fetele au castigat finala mica, dupa ce au invins reprezentantele din Austria. 

Karimova, Galashina si Vdovina a fost trio-ul Rusiei care a cucerit titlul european. Vicecampioane sunt reprezentantele Italiei: Zublasing, Luciani si Ziviani.

Doua medalii europene castigate de Laura Coman la Osijek. Campioana anunta un duel contra asiaticelor la ele acasa dupa ce a castigat titlul european la pusca aer comprimat 10 metri la competitia din Osijek, in Croatia!Doua medalii europene la Tir pentru Romania! Aur si Bronz la pusca 10 metri

Laura Coman anunta ca va ataca intrecerea de Cupa Mondiala din China dupa Campionatul European la care a castigat titlul la individual!

„Concursul a fost foarte frumos am castigat aurul european la o zecime! Am inceput greu concursul dar am refuzat sa renunt. M-am luptat pana la ultimul foc si acum sunt campioana europeana. Presiunea a fost constanta pentru ca sala era plina de sustinatori. Nu am avut niciun moment de pauza! Am reusit sa ma concentrez si  s-a terminat cu bine.”-Laura Coman

Laura Coman anunta urmatorul obiectiv dupa titlul european cucerit la pusca 10m.
Eliza Molnar, Laura Coman si Roxana Sidi!

Romania a avut doua finaliste la Campionatul European in Osijek. Laura Coman a castigat primul titlu european la individual. Pe locul 6 a terminat Roxana Sidi de la CSA Steaua.

„URMEAZA CUPA MONDIALA DIN CHINA. MA VOI INTOARCE ACASA SI MA VOI ANTRENA MAI MULT PENTRU A PUTEA SA MA AUTODEPASESC.”-LAURA COMAN

Sportivele  antrenate de Olimpiu Marin au castigat titlul cu echipa la Campionatul European de la Gyor. Eliza Molnar, Laura Coman si  Roxana Tudose au fost cele mai bune in Ungaria.

In 2011 Roxana Sidi Tudose a reusit sa castige prima medalie de aur la Campionatele Europene de glont, individual- proba 60 de focuri culcat. A fost un dublu eveniment fiindca a reusit sa cucereasca si medalia de bronz cu echipa la competitia continentala din Serbia.

Autor: Ovidiu Pețenghea