Dragomir Iordache se numara printre cei mai valorosi tineri din tirul mondial

433

 Romanul Dragomir Iordache si-a confirmat din nou valoarea. A castigat doua mealii in Cehia, la Plsen. Sportivul a participat la competitia „Meeting Shooting Hopes”. Concursul este dedicat celor mai promitatori tragatori ai lumii. 

Aur si Bronz pentru Dragomir Iordache la intalnirea celor mai promitatori tiristi ai lumii

Ieseanul Dragomir Iordache a castigat doua medalii la „Meeting of the Shooting Hopes” de la Plsen (Cehia). Concursul este dedicat speranţelor tirului sportiv. In 2018 a ajuns la a 28-a ediţie. Dragomir Iordache a castigat proba de 60 de focuri culcat. A obtinut 624,8 puncte si a fost cel mai bun din 72 de concurenti veniti din 16 tari. Dragomir a avut un avans considerabil fata de al doilea clasat: doua puncte. 

  In proba de 3 poziţii x 40 de focuri, elevul antrenorului Mihai Axinte s-a clasat pe locul al treilea si a adus medalia de bronz Romaniei. A urcat de pe locul 6, in calificari, pana pe ultima treapta a podiumului. 78 de participanţi au tras pentru medalii in aceasta proba.

Dragomir Iordache isi doreste participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El are dubla legitimare  la CS Politehnica Iasi si CSA Steaua. A impresionat si in urma cu an. Atunci a luat Bacalaureatul cu nota 10 la matematica. La doua saptamani distanta a devenit vicecampion mondial. aimx.ro a urmarit si va urmari in continuare parcursul acestui tanar. Mai multe detalii aveti aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire