Dubla victorie pentru Viorel Palici la KM VERTICAL BALEA

402

Dubla victorie pentru Viorel Palici. Sportivul de 28 de ani a castigat ambele curse propuse de organizatorii de la Club Sportiv Vertical Sport: cea scurta, KM VERTICAL, dar si cea lunga, Balea Race (organizata in premiera in 2018). Palici se impune pentru a treia oara la cursa verticala.

    Aproape 100 de concurenti au luat startul sambata dimineata la cele doua evenimente

Victorie Viorel PaliciStartul pentru cele doua curse a fost comun: de la Balea Cascada (1234 de metri altitudine). Verticalul a avut 5 kilometri cu o mie de metri diferenta de nivel, cu sosire in saua Doamnei. S-a continuat apoi pe traseul de la Balea Race. In total 17,5 kilometri cu 2100m+. Cea mai inalta altitudine atinsa: 2175 de metri.

Viorel Palici a reusit o dubla victorie dintr-o lovitura: „M-am simtit foarte bine. A fost lejer. Un concurs fain si un antrenament foarte bun. Ma simt bine si venisem sa castig”, a spus Viorel pentru aimx.ro.

Cursele propun concurentilor un peisaj superb. Traseul a avut si cateva portiuni de zapada, iar unii dintre alergatori au avut parte si de sustinatori speciali. „Este adevarat ca ne-am intalnit si cu un urs. Era pe poteca in padure. Eram cu Andrei Preda si Andrei Tale. Am facut galagie si si-a vazut de drumul lui prin padure. Nu au fost probleme”, a dezvaluit Viorel Palici.

 „Balea Race este organizata pe un traseu foarte fain. E o zona destul de putin circulata. Un traseu spectaculos si salbatic. Eu zic ca va deveni cursa principala in viitor. De altfel cele doua curse se combima foarte bine. In general oamenii care vin de la prima editie tot revin la noi si ne bucuram”Adrian Valean, organizator, pentru aimx.ro

PODIUM MASCULIN KM VERTICAL. VICTORIE PENTRU VIOREL PALICI

 1. Viorel Palici
 2. Andrei Preda
 3. Luca  Bedetti

Podium feminin KM VERTICAL:

 1.  Adriana Plosnita
 2. Ioana Constantinesei
 3. Viorica Malai

PODIUM MASCULIN BALEA RACE:

 1. Viorel Palici
 2. Andrei Preda
 3. Andrei Tale

Podium feminin BALEA RACE:

 1. Adriana Plonista
 2. Viorica Malai
 3. Curta Teodora

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: FCB Kilometer Vertical Balea