Dudu si Vigariu au trecut impreuna linia de finish la Mondialul de Full IronMan

543

Andrei Dudu si Mihai Vigariu au incheiat duminica dimineata cel mai important concurs al carierei de pana in acest moment. Au ajuns la finish-ul Campionatului Mondial de Full IronMan, Kona, Hawaii impreuna. A fost o editie aniversara. Concursul la care isi dau intalnire elitele lumii a ajuns la cea de-a 40 editie. Au fost spulberate recordurile cursei atat la masculin, cat si la feminin.

Doi romani, Andrei Dudu si Mihai Vigariu, un drapel si cel mai important concurs din lume pentru triatlonisti: Campionatul Mondial de Full IronMan

Mihai Vigariu si Andrei Dudu au trecut linia de sosire impreuna. Fiecare a tinut de cate un colt drapelul Romaniei. „You are an IRON MAN!!!” a fost mesajul announcerului pentru fiecare sportiv care trecea linia de sosire.Cei doi atleti au ocupat locurile 315, respectiv 316. Numarul total al sportivilor care au luat startul a fost de 2384. Mihai si Andrei au terminat cei 3,8 kilometri de inot, 180 de bicicleta si 42 de alergare in timpul de 9 ore, 23 de minute si 51 de secunde.

Andrei, detinatorul recordului national pe aceasta distanta, s-a clasat pe locul 68 la categoria 35-39 de ani. Mihai, campionul national en-titre pe aceasta distanta, a fost pe 77 la categoria 30-34 de ani. Imagini cu sosirea romanilor puteti urmari aici.

Moment magic la finalul Campionatului Mondial de IronMan: Patrick Lange a zdrobit recordul cursei, apoi si-a cerut iubita in casatorie

A fost o editie memorabila a Campionatului Mondial de Full IronMan. Germanul Patrick Lange a batut recordul cursei. A devenit primul om din istorie care reuseste sa coboare sub 8 ore la Kona. Lange a oprit cronometrul la 7 ore, 52 de minute si 39 de secunde. Imediat dupa cursa si-a cerut iubita, Julya, de sotie:„Mi-am promis ca atunci cand voi bate recordul cursei…Julya, te rog, asculta!!! Vrei sa te casatoresti cu mine?”. A fost intrebarea care a primit un DA printre lacrimi de la viitoarea sotie a campionului mondial. Aveti aici momentul.

La feminin Danyela Rif a demonstrat din nou ca este o atleta uriasa. A castigat pentru a patra oara consecutiv Campionatul Mondial. A reusit si un nou record al concursului. Sportiva din Elvetia a incheiat competitia in 8 ore, 26 de minute si 16 secunde. In clasamentul general a venit pe locul 25.

Autor: Vlad Lucian Arhire