Eduard Grosu continua seria victoriilor in China. Succes repurtat in etapa a 6-a

240
Eduard Grosu continua seria victoriilor in China. Succes repurtat in etapa a 6-a

Eduard Grosu continua seria evolutiilor foarte bune in Asia. Dupa doua ore 52 de minute si 57 de secunde a fost primul la finish in etapa a 6-a din turul Lacului Qinghai. Eduard Grosu l-a intrecut la sprint pe Imerio Cima. Italianul concureaza pentru Nippo Vini Fantini fosta echipa a lui Edi. Grosu a concurat 5 ani la Nippo Vini Fantini, iar pentru campionul national la sosea a inceput in acest an  o noua campanie ce succes, dupa ce a semnat cu Delko Marseille. 

Eduard Grosu continua seria evolutiilor la Delko Marseille Provence KTM  in primul din cele doua sezoane pe care le are prevazute Edi la echipa pro-continentala franceza.

Echipa Medellin s-a aflat in prim plan in prima parte a turului Lacului Qinghai din acest an. Team-ul e format din columbieni si din spaniolul Oscar Sevilla leader in etapa a treia. Medellin a castigat prima etapa si a controlat dupa contratimpul pe echipe clasamentul la general. Eduard Grosu si echipa Delko Marseille Provence s-au clasat pe pozitia a 7-a in prima etapa la contratimpul pe echipe. Colegii lui Oscar Sevilla au fost leaderi, in prima etapa,  Oyola, in a doua, Roldan si in a 4-a, Chalapud. In a 5-a etapa p primul loc la general a fost acelasi columbian Robinson Chalapud. Delko Marseille Provence a ajuns la a treia victorie in competitia asiatica. Grosu a facut dubla! Brenton Jones a castigat a 2-a etapa din Turul Lacului Qinghai. Eduard Grosu a fost pe post de lansator reusind sa-l duca pe australian intr-o pozitie ideala de sprint. Eduard si colegii de la Delko Marseille Provence au in program treisprezece etape in perioada 14/27 iulie. Ziua de pauza a fost programata pe 23.

Etapa a 7-a va fi dedicata contratimpului de la Haiyan!

Clasamentele competitiei sunt aici!

Pe AIMX puteti citi aici despre performanta mondiala realizata la  alergare la o Mila!

Sursa foto Eduard Grosu Fan Club

Autor Ovidiu Pețenghea