Examen la Sofia dupa Campionatele Nationale! Delegatia Romaniei participa la Balcaniada J1!

743
Examen la Sofia dupa Campionatele Nationale! Delegatia Romaniei participa la Balcaniada J1!
Credit foto Nea Dan

Examen la Sofia pentru Juniorii1! Reprezentantii Romaniei formeaza o echipa puternica sambata  la Campionatele Balcanice de sala. Cu un moral foarte bun dupa recorduri si medalii la Nationale, tricolorii vor sa impresioneze in Bulgaria.

Examen la Sofia pentru Marina Baboi!

Dubla legitimata la LPS Buzau si CSA Steaua, Marina a castigat trei titluri la Nationale. Andreea Marina a reusit la 60 m. (7,36 in  finala).

Examen la Sofia pentru Andrea Miklos!

La 400m. intra in concurs  atleta de la CSM Cluj. Andrea ataca si cu stafeta de 4X400 m.  Sportiva antrenata de Kanizsai Magdolna vine dupa o evolutie excelenta la Nationale. A castigat atat la tineret catsi la seniori,in proba de 400 de metri la Bucuresti. Miklos are in palmares medalia de bronz cu stefata de 4 x 400 m. la Campionatul Mondial de atletism in sala de la Portland, in 2016. A fost un an in care a devenit campioana europeana de tineret in Georgia. Reprezentanta Clujului mai are in palmares titlul cucerit la Festivalul Olimpic al Tineretului din 2015.

Examen la Sofia pentru Georgiana Anitei!

Atleta legitimata la SCM Bacau si CSM Bucuresti ataca Sofia in calitate de castigatoare la tineret (13,00 m) la Nationale. Fosta campioana mondiala de cadeti in 2015 evolueaza la triplusalt.

Examen la Sofia pentru Adrian Garcea!

Medaliat la Nationale (3-4 februarie)Adrian Garcea a scos la  1500 m, – 3:53,97. Atletul de la Pandurii Tg. Jiu a doborat recordul national la juniori! A obtinut cea mai buna performanta europeana la 3.000 de metri cu 8:08, 23. La seniori, Garcea a cucerit medalia de bronz la 1. 500 de metri si argintul la 3.000 de metri (8:08.23).

Examen la Sofia pentru Razvan Cristian Grecu!

Atletul  de la CS Farul a obtinut la triplusalt, la Nationale – 15,67 m. pentru prima pozitie.

Examen la Sofia si pentru Ioana Manoliu.

Atleta antrenata de Carmen Botea a castigat doua medalii la Nationalele de sala. Argint la lungime cu record personal 6,06m si bronz la triplusalt cu 12m 53m.

La  Balcaniada de la Sofia participa si Cristian Voicu medaliat cu bronz la Nationalele de seniori (800 m – 1:52,87).

Succes tuturor reprezentantilor Romaniei!

Adina Circiogel, Diana Elena Bogos, Tabita Teusan, Georgiana Spiridon, Iulia Banaga, Ionela Adina Amzucu, Ioana Manoliu, Ioana Diana Tiganasu, Maria Scrob!

La masculin Romania e reprezentata si de Mirel Cristian Stoica, David Iustin Nastase, Vlad Alexandru, Cristian Voicu Gabriel, Traian Musteata, Mihai Cochior, Alex Ionut Iconaru, Anton Alin Ionut, Sorin Ionescu, Mihai Florin Bolocan, Robert Tabacu, Bogdan Sitoianu, Constantin Nistor!